dissabte, 25 de juny del 2016

SANT JOAN, DINAR AL PATI D'EN "TETE GRAN"







DINAR DE: SANT JOAN





MONGETES VERDES 





LA TAULA



EL DINAR !



ENTRANS

POLLASTRE AMB PRUNES I PINYONS

LLATA AMB SALSA DE CEPS


I PER POSTRES
L'OSCAR
HA DUT...


COQUES ! COQUES ! COQUES ! COQUES !


DE XOCOLATA I FULL
DE CREMA I FULL
DE LLARDONS I FULL
DE FRUITA I PINYONS
TOTES MOLT BONES




XOCOLATA I FULL LA MES ESPERADA !





 


PER EL CAFE

MONGETES VERDES



I NO PODIA FALTAR EL ...

VUITÈ TRIATLÓ

UNA COMPETICIÓ MOLT ESPERADA 
PER TOTA LA FAMÍLIA.

TIR A DIANA, AMB BALINS
TIR A DIANA AMB DARDS
CISTELLES DE BÀSQUET

AQUEST ANY: EL GUANYADOR HA ESTAT...
 EN 
 JORDI PETIT

I ... JO EN 3ª POSICIÓ



TRACA FINAL

PARTIT AMISTÓS 


PING PONG 
(TENIS DE TAULA)







JOAN, FELICITATS 

FINS LA PROPERA

AL JULIOL, DINAR DE FESTA MAJOR
"LES SANTES"


diumenge, 19 de juny del 2016

DOLÇOS PER LA MEVA GERMANETA

AIXÒ ÉS PER A TU, ANTONIA...

(EL 13 DE JUNY VA SER EL SANT DE
LA MEVA GERMANETA
I
TINC COSTUM DE PORTAR-LI DOLÇOS)



REGALET


PASTÍS DE TARONGA,
 XOXOLATA AMB FESTUCS 

GALETETES DE CACAU AMB SUCRE GLASS


DETALL DECORACIÓ PASTÍS
RECEPTA

BESCUIT DE TARONJA

ESTRIS

THERMOMIX


INGREDIENTS

250 g de sucre
1 taronja tallada a quarts, amb pell
3 ous
100 g de mantega, temperatura ambient
1 iogurt natural,
250 g de farina de rebosteria,
1 Sobre de llevat químic
1 pessic de sal


DECORACIÓ
Tamisar cacau en pols per sobre i filigrana de xocolata fondant 



PREPARACIÓ

 Preescalfeu el forn a 180º.

Poseu en el vas el sucre, la taronja i Els ous.

Programeu 3 minuts / 37º / vel 5.4.

poseu la mantega i el iogurt i barregi

  Programant 5 seg / vel 4.

Incorpori la farina, el llevat i la sal.

  Programeu 15 seg / vel 3.

  Amb l'espàtula, embolicar la barreja 
aboqui la barreja al motlle
 i 
copegi suaument sobre el taulell per que la massa es distribueixi bé i la superfície quedi normal i no es formin bombolles d'aire al pa de pessic 
(el motlle no deu omplir mes de la meitat).
Coure 30 minuts, 180º

 Segons Forn



I...

FET !




 XOXOLATA, FESTUCS I SAL MALDON



 Galetes de cacau,. Recepta ràpida i fàcil.

Ingredients:

- 100 g de sucre.
- 100 g de farina.
- 25 g de mantega.
- 1 ou 
- 1 culleradeta de llevat Royal.
- 3 cullerades de cacau en pols.
- 1 cullerada d'essència de vainilla (opcional).
- 1 mica de sal.
- Sucre glass per cobrir.

Preparació:

Barregem amb un un robot de cuina (jo Thermomix), el sucre amb la farina, el llevat, el cacau, la mantega 
la sal. 
Afegim l'ou lleugerament batut, l'essència de vainilla, 
tornem a barrejar fins que tinguem una pasta uniforme 
llisa.
Preparem un petit bol amb sucre glas, 
en un altre més gran bolquem la massa.
Amb l'ajuda d'un parell de culleretes formem boles.
 Una a una les anem arrebossant de sucre glas introduint-les en el bol 
movent perquè s'impregnin soles al principi, 
més tard amb ajuda de les mans les arrodonim millor.

Les anem deixant sobre una safata coberta amb paper de forn amb suficient espai entre elles perquè en formar no s'enganxin les unes a les altres. 
Amb aquestes quantitats ens sortiran unes 20 galetes; 
encara que això depèn també de la mida de les boles que anem fent.
Posem al forn a 180 º (forn prèviament escalfat) durant uns 10 o 15 minuts. 
S'hauran tornat planes 
la cobertura de sucre farà que mostrin un aspecte molt original i atractiu.

Aquestes galetes de cacau estan boníssimes; tendres per dins i cruixents per fora. 
Amb intens gust de cacau, a xocolata intens. 
Delicioses
 i 
una idea genial per portar de regal en una llauna o una bonica caixa.
també pots tenir-les mes temps al forn
i
quedaran torradets  com els carcanyolis

i...

FET !

 Galetes de cacau,. Recepta ràpida i fàcil.




DETALL

FELICITATS !

COCCIÓ A VAPOR TAMBÉ POT SER DIVERTIT !







CUIXA DE POLLASTRE FARCIDA,
 CUITA AL VAPOR




RECEPTA


INGREDIENTS

(PER A 2 PERSONES)

2 QUARTS DE POLLASTRE DE LA PART DE LA CUIXA, DESOSSAT I SENSE PELL
SAL
ORENGA
FARIGOLA
1 BOSSA ESPINACS BABY


PER AL FARCIT

TALL DE PERNIL IBÈRIC
PINYONS
PANSES DE CORINTO
FULLS D'ESPINACS BABY FRESQUES

PER A LA SALSA

3 TROSSETS D'API
2 PASTANAGUES
½ CARBASSÓ PETIT
½ CEBA TENDRA TROSSEJADA  PETITA
3 TOMÀQUETS DE PENJAR RATLLATS
½ ALL RATLLAT



COM ES FA

COL·LOCAR SOBRE FIX TRANSPARENT LA CARN DE POLLASTRE TOTALMENT DESOSSAT (SENSE PELL) 
OBERT
A CONTINUCION SALPEBRAR I ESCAMPAR-HI LES HERBES  AROMÀTIQUES 
(FARIGOLA I ORENGA)
COBRIR AMB EL PERNIL IBERICO 
I
 ELS FULLS DE ESPICACAS BABY
AFEGIR PINYONS 
PANSES DE CORINTO
ENROTLLAR AMB AJUDA DEL FIX TRANSPARENT, PRESSIONAR FENT UN CILINDRE, SEGELLAR BÉ AMB EL FIX TRANSPARENT 
PERQUÈ NO PERDI ELS SEUS SUCS A LA COCCIÓ AL VAPOR
COL·LOCAR AIGUA A LA CASSOLA DE COCCIÓ AL VAPOR 
I
QUAN BULLI  COL·LOCAR ELS CILINDRES DE POLLASTRE FARCIT, 
TAPAR
 I 
CUINAR AL VAPOR
 1 HORA
DEIXAR REFREDAR
TREURE EL EMBOLCALL DEL FIX TRANSPARENT 
TALLAR EL ROTLLO EN DIVERSES RODANXES GRUIXUDES
RESERVA FINS AL EMPLATAT 
ESCALDAR 2 MINUTS LA RESTA DE LES ESPINACS, RETIRAR IMMEDIATAMENT 
PASSAR-LES A UN BOL D'AIGUA FREDA PER TRENCAR LA COCCIÓ, 
ESCÓRRER 
I
RESERVAR 
COL·LOCAR OLI D'OLIVA VERGE A UNA PAELLA
COL·LOCAR UN ALL LAMINAT 
I
SALTAR  FINS QUE ESTIGUI  DAURAT
RETIRAR-LO 
SALTEU AL OLI ELS PINYONS FINS QUE DOREN LLEUGERAMENT, 
AFEGIR LES FULLES D'ESPINACS ESCORREGUTS 
 I 
LES PANSES DE CORINTO,
 BARREJAR 
SALTAR UNS MINUTS


PER A LA SALSA

 SOFREGIR LA CEBA 
I
L' ALL, 
AFEGIR EL TOMÀQUET RATLLAT 
PASSAT UNS MINUTS AFEGIR EL API, 
LA PASTANAGA I EL CARBASSÓ 
TOT TROSSEJAT PETIT, 
OFEGAR FINS QUE ESTIGUI  CUINAT, 
AFEGIR BROU DE POLLASTRE CASOLÀ, 
SALPEBRAR I RESERVAR, 
ESCALFAR A MOMENT D'EMPLATAR 
CONTINUACIÓ 
OMPLIR UN CERCLE CILÍNDRIC AMB LES ESPINACS SALTEJADES
I COL-LOCAR A L'ESQUERRA DEL PLAT (prèviament escalfades)
COL·LOCAR LA SALSA AL FONS DEL PLAT I SOBRE LA SALSA COL·LOCAR LES RODANXES DEL FARCIT AL COSTAT DEL CILINDRE D'ESPINACS
SEGONS FOTO 
SERVIR LA SALSA RESTANT AMB  SALSERA

I ...

FET !

EMPLATAT

divendres, 17 de juny del 2016

MARTA DURAN, PODER DE CONVOCATORIA ...


SOPARET



DIMECRES NIT
HORA: 21,45
LLOC:


C. Sant Josep, 31
08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 93 741 02 67

http://sangioveserestaurant.com/restaurante/
https://www.facebook.com/sangioveserestaurant






 EMPLATATS





 DETALLS









GRAN  SOPARET   

ALUMNES DE:

MARTA DURAN




GRUPET









EL RESTAURANT: 






PURA ELEGÀNCIA

AMBIENT: 

TRANQUIL 
RELAXAT

EL MENU: 

INNOVADOR 

 CUINA DE MERCAT 


I
A MES...

AQUESTS DIES ES POT GAUDIR 
D'ART
LES PARETS DEL RESTAURANT
SON UN ESCLAT DE COLORS
AMB LA
EXPOSICIÓ TEMPORAL DE: 

MARTA DURAN



ELS QUADRES DE GRANS DIMENSIONS,

 COMBINEN AMB PERFECCIÓ EN L'ENTORN DEL RESTAURANT.

DETALL RESTAURANT



DETALL RESTAURANT





DETALL RESTAURANT




DETALL RESTAURANT






DETALL RESTAURANT








DETALL QUADRE 





DETALL DECORACIÓ RESTAURANT

DETALL RESTAURANT



DETALL DECORACIÓ RESTAURANT










GRUPET PINTURA













CONTACTAR

MARTA DURAN QUINTANA

 C/ Sant Elies 14. 08302. Mataró( Barcelona )
TF: 636 456 400 o 93 757 72 49
Mail: martaduranquintana@gmail.com Web: www.martaduran.com

MARTA DURAN



IMPRESSIONANT



BONIC



EMOCIONA



DOLÇ



VIU



CÀLID



AMB FORÇA



POTENT



ELEGANT



PLE DE VIDA




COMENÇA L'ESTIU 
FINALITZEN LES CLASSES QUE IMPARTEIX 

MARTA DURAN



 TOTS HAN TREBALLAT DE VALENT. 


BON ESTIU A TOTS !