AMANIDA DE CARBASSÓ
CARBASSÓ
CEBA TENDRA
TOMÀQUETS DE PENJAR
TOMÀQUETS CHERRY
Vinagreta
SUC DE LLIMONA
OLI
PEBRE
VINAGRE DE MODENA
elaboració
Vinagreta
FER EL SUC DE LLIMONA, AFEGIR PEBRE, LA SAL I EL VINAGRE DE MODENA.
TALLAR EL CARBASSÓ A RODANXES MOLT FINES
TALLAR LA CEBA TENDRA A RODANXES MOLT FINES I COL · LOCAR EN UN BOL AMB LA VINAGRETA UNS MINUTS.
RATLLAR ELS TOMÀQUETS DE PENJAR I RESERVAR
emplatat
COL · LOCAR UNA CAPA DE CARBASSÓ I AFEGIR UNA CAPA DE CEBA TENDRA, AMANIR AMB UNA MICA DE VINAGRETA.
TORNAR A COL · LOCAR UNA ALTRA CAPA DE CARBASSÓ I UNA DE CEBA TENDRA I TORNAR A AMENIR UNA MICA AMB LA VINAGRETA
FINALMENT COL · LOCAR EL TOMÀQUET RALLAT I ELS TOMÀQUETS CHERRY I LA VINAGRETA RESTANT.
Opcional
SE LI POT AFEGIR ALVOCAT, OLIVES DE `ARAGON´.
ES POT AFEGIR AL MOMENT DE SERVIR FORMATGE PARMESÀ RATLLAT GRUIXUT I...
FET !
FET !
AMANIDA DE CARBASSÓ
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada