FILET DE VEDELLA A LA CREMA DE BOLETS
![]() |
EMPLATAT |
RECEPTA
INGREDIENTS
FILET DE VEDELLA
SAL PEBRE
SALSA
LLET SENSE LACTOSA
FARINA
CAMAGROCS I POLS DE CEP
SAL
PEBRE
ESTRIS
BARBACOA WEBER
THERMOMIX
ELABORACIÓ
SALSA
COL · LOCAR EN EL THERMOMIX LA LLET, MANTEGA, SAL PEBRE I FARINA, CUINAR A 90 º VELOCITAT CULLERA I PROGRAMAR 7 MINUTS.
QUAN EL TEMPS FINALITZI PASSAR PROGRESSIVAMENT A VELOCITAT 10 PER ACONSEGUIR TEXTURA CREMA
FILET
ROSTIR ELS FILETS A LA BARBACOA, DONANT-LI LA VOLTA SOVINT PERQUÈ QUEDI SEGELLAMENTS I NO PERDI LÍQUIDS.
COL · LOCAR AL PLAT, SALSEU, I...
FET!
VARIANT
ABANS DE RETIRAR EL FILET DE LA BARBACOA ES POT INTESIFICAR EL SEU GUST COL · LOCANT UNES BRANQUETES DE FARIGOLA I TANCAR LA TAPA UN MINUT. QUEDARÀ AROMATITZAT I SUAUMENT FUMAT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada