EMPLATAT |
![]() |
DETALL |
BACALLÀ
SOBRE LLIT DE VERDURETES AL DENTE I ALL I OLI GRATINAT
INGREDIENTS
BACALLÀ
1/2 PEBROT VERMELL
1/2 PEBROT VERD
1 ALBERGINIA
1 CARBASSÓ
1 CEBA TENDRA
2 TOMÀQUETS
1 ALL
SAL I PEBRE
ALL I OLI
HO FA EN JORDI PAPA
1 OU
OLI
ALL
ELABORACIÓ
ES TROSSEGEN LES VERDURETES I SE SALTEN ' AL DENTE ' A LA PAELLA PER SEPARAT.
PRIMER LA CEBA I RESERVAR ,
DESPRÉS ELS PEBROTS VERMELLS I VERDS I RESERVAR ,
DESPRÉS EL CARBASSÓ I ES RESERVA
I FINALMENT LA ALBERGINIA .
UNA VEGADA SALTEJADES ES BARREGEN TOTES I SALPEBREM ,
RESERVAR PER AL MUNTATGE DEL PLAT .
RESERVAR PER AL MUNTATGE DEL PLAT .
AMB ELS TOMÀQUETS I EL ALL ES FA UN SOFREGIT LLEUGER , QUE SERVIRÀ DE FONS PER A LA PRESENTACIÓ .
TOT SEGUIT, ES BARREJA FARINA I OU BATUT , AFEGINT UN RAJOLÍ D'AIGUA AMB GAS ,
ES PASSEN ELS TALLS DE BACALLÀ I ES FREGEIXEN ,
RETIRAR I COL · LOCAR SOBRE PAPER DE CELULOSA PER L'EXCÉS DE GREIX .
PER EMPLATAR,
ES REPARTEIX EL SOFREGIT AL FONS DEL PLAT , ES COL-LOCA UN MOTLLE I S'OMPLE DE VERDURETES , ES RETIRA EL MOTLLE I ES COL · LOCA EL BACALLÀ , COBRINT DE ALL I OLI ,
ES REPARTEIX EL SOFREGIT AL FONS DEL PLAT , ES COL-LOCA UN MOTLLE I S'OMPLE DE VERDURETES , ES RETIRA EL MOTLLE I ES COL · LOCA EL BACALLÀ , COBRINT DE ALL I OLI ,
COURE AL FORN: POSICIÓ GRILL UNS MINUTS .
I....
FET 1
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada