CREMA DE REMOLATXA
I
VERDURES VARIADES
AQUESTA RECEPTA ÉS FETA PER LA CARME
![]() |
DETALL |
LA CARME I JO
PINTEM,
VEIEM CINEMA,
FEM XERRADES,
I CUINEM
ÉS UNA BONA AMIGA
AL FONS DE LA FOTO PART D'UNA PRECIOSA OBRA DE
MARTA DURAN
MARTA DURAN
RECONEGUDA ARTISTA
|
ca.wikipedia.org/wiki/Marta_Duran_Quintana
|
RECEPTA INGREDIENTS |
1 manat de remolatxes
1/2 manat de pastanagues
1 manat de cebes tendres
1 patata grossa o 2 de Petites
1/4 col
1/2 api - tota la part de fullam i Troncs Gruixuts.
1 os de vedella, magre, del genoll
sal
pebre
oli oliva
ESTRIS
![]() |
OLLA RAPIDA WMF |
![]() |
THERMOMIX |
ELABORACIÓ
Posar l'oli al fons de l'olla. Tallar la ceba ben petita. Sofregir-la.
Peleu i tallar tota la resta de verdures i salar
Afegir 1,6-2 litres d'aigua
Tancar l'olla, i Deixar-la bullir Durant uns 30 minuts.
Deixar refredar 1 mica Abans d'Obrir-la.
Tritureu-ho tot amb el thermomix. Afegir pebre generosament, i tornar a remenar 1 mica.
Nota: és Pot substituir l'os de vedella per a afegir-hi dos o tres formatgets tipus "Caserio" i triturar-ho conjuntament.
CONSELL
L'API TÉ UN FORT AROMA I PREDOMINA MOLT EL SEU GUST, ES POT REDUIR LA QUANTITAT
Ben calentona i amb crostonets de pa, o be 1 xic de formatge ratllat, és deliciosa.
![]() |
EMPLATAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada