DINARET PER 2
PEUS DE PORC AMB PINYONS I PÈSOLS
RECEPTA
4 RACIONS
INGREDIENTS
5 PEUS DE PORC BULLITS DE CAL TRUCH, ÒRRIUS
30 GRS DE PINYONS PELATS
1/4 DE KILO DE PÈSOLS DE LLAVANERES
3 TOMÀQUETS DE PENJAR
1 ALL
1 CEBA TENDRA PETITA
SAL I PEBRA
PICADA
1 GRAPAT D' AMETLLES TORRADES
1 ALL PETIT
JULIVERT
CONSELL
FARINA TORRADA AL MOMENT, PER ESPESSAR
I
DONAR UN COLOR TORRADET A LA SALSA
HO FEIA LA IAIA ROSITA QUAN CUINAVA LES SALSES
I
DONAR UN COLOR TORRADET A LA SALSA
HO FEIA LA IAIA ROSITA QUAN CUINAVA LES SALSES
COM ÉS FA
ES FA UN SOFREIXIT DE TOMÀQUET CEBA I ALL
AMB SAL I PEBRA
I
ES RESERVA.
CUITS ELS PEUS, SE SEPARAREN DE LA COCCIÓ
I
SE'LS TREUEN TOTS ELS OSSETS,
ES PASSEN PER FARINA
I
ES FREGEIXEN AMB LLARD O OLI A BONIC COLOR ROSSET,
HAN DE QUEDAR BEN CRUIXENTS.
TANT BON PUNT QUEDIN FREGITS, ÉS COL-LOQUEN EN UNA CASSOLA FONDA
I
AL DAMUNT ES TIREN 30 GR DE PINYONS PELATS
(10 GR PER PERSONA)
I
EL 1/4 KILO DE PÈSSOLS FRESCOS CUITS PRÈVIAMENT.
ES COBREIX AMB LA SALSA FETA DE TOMÀQUET
I
BROU DE BULLIR ELS PEUS DE PORC
(PASSAR ABANS PER UN COLADOR FI)
ES TAPA LA CASSOLA I FER XUP XUP UNS 10 MINUTS
S'AFEGEIX UNA PICADA A LA CATALANA FETA A MORTER
XUP XUP 2 MINUTOS
XUP XUP 2 MINUTOS
I...
FET!
FET!
CONSELL
(OPCIONAL
DECORAR AMB CROSTONS DE PA FREGIT)
JO HO HE FET AMB L'OLI DE FREGIR ELS PEUS DE PORC
JO HO HE FET AMB L'OLI DE FREGIR ELS PEUS DE PORC
![]() |
AMANIDA |
![]() |
TORRADETA FETA A CASA , ESCALIVADA, AXOVES I GOGOMBRET |
![]() |
AMANIDA DE BROTS I TOMÀQUETS MINI DE PERA |
![]() |
TORRADETA FETA A CASA, AXOVES I OLIVES |
I
EL
POSTRE
FRUITA DEL TEMPS
AQUESTA RECEPTA LI DEDICO AL "TIET JOAN"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada