ENTRANT
EMPLATAT |
DETALL |
DETALL |
RECEPTA
HUMMUS SUAVE
INGREDIENTS
HUMMUS SUAVE
INGREDIENTS
1 grans all PETIT
400 g cigrons, cuits
60 g aigua
30 g suc de llimona
40 g sèsam, torrat (ajonjolí)
0,5 culleradeta sal
70 g oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Poseu tots els ingredients al vas i programem
1 minut, velocitat progressiva 5-10.
Serveixi la preparació en un plat, ruixeu amb l'oli d'oliva
i
empolvoreu amb pebre vermell o comí.
1 minut, velocitat progressiva 5-10.
Serveixi la preparació en un plat, ruixeu amb l'oli d'oliva
i
empolvoreu amb pebre vermell o comí.
I
SÈSAM BLANC I NEGRE TORRAT
I...
FET!
ELS PLATS
OBRA
D'EN
OBRA
D'EN
JOAN POCH
PINTURA · ESCULTURA · CERÀMICA
mail@joanpoch.info
xarxes socials:
Facebook, Twitter, Flickr & Instagram
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada