AL FORN
RECEPTA
INGREDIENTS:
Per EL PISTO
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 pebrot groc
4 tomàquets pera pelats i sense llavors
1 all picat
1 ceba mitjana
1 branca de farigola
1 branca de julivert
1/2 fulla de llorer
Pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Sal
Verdures per laminar:
1 carbassó
1 albergínia
2 tomàquets pera
Per a la vinagreta:
Oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre balsàmic
1 culleradeta de farigola
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ:
RENTAR ELS PEBROTS
I
SENSE LLAVORS, TALLAR -A MEITAT,
EMBOLICAR-LOS EN PAPER D'ALUMINI PER SEPARAT
COURE AL FORN 230º 3O MINUTS
PICAR LA CEBA
I
EL ALL
I
SOFREGIR EN UNA PAELLA AMB OLI
D'OLIVA
PELAR ELS TOMÀQUETS DEL PISTO, DESPIPETAR
I
AFEGIR A LA
PAELLA.
JA TENIM ELS PEBROTS
DEIXAR REFREDAR 10 MINUTS I PELAR-LOS
PICAR ELS TOMÀQUETS
I
AFEGIR-LOS AL PISTO
AFEGIM 1 BRANCA DE JULIVERT
I
FULL DE LLORER I UN
BROT DE FARIGOLA
PELA ELS PEBROTS
I
TROSSEJAR
RETIRAR LES HERBES I AFEGIR ELS PEBROTS, SALPEBREM
I PISTO ACABAT
COL·LOCAR EL PISTO EN UNA SAFATA DE FORN RODONA
LAMINAR LA ALBERGÍNIA, EL CARBASSÓ I ELS TOMÀQUETS I
ANAR COL·LOCANT
SEGONS FOTOGRAFIA
1 CAPA DE ALBERGÍNIA,
UNA DE TOMÀQUET I CARBASSÓ MANTENINT EL MATEIX ORDRE FINS
FORMAR UNA ESPIRAL
BATRE ELS INGREDIENTS DE LA VINAGRETA I RUIXAR SOBRE EL ESPIRAL DE VERDURES
ES COBREIX LA SAFATA DE PAPER D'ALUMINI
I
COURE 2 HORES A 150 MINUTS
PASSADES LES 2 HORES
TREURE PAPER D'ALUMINI
COURE AL FORN A 180 º 30 MINUTS,
POSICIÓ DE FORN NOMÉS LA PART DE SUPERIOR
I
FET !
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada