CUIXA DE POLLASTRE FARCIDA,
CUITA AL VAPOR
RECEPTA
INGREDIENTS
(PER A 2 PERSONES)
2 QUARTS DE POLLASTRE DE LA PART DE LA CUIXA, DESOSSAT I SENSE PELL
SAL
ORENGA
FARIGOLA
1 BOSSA ESPINACS BABY
PER AL FARCIT
TALL DE PERNIL IBÈRIC
PINYONS
PANSES DE CORINTO
FULLS D'ESPINACS BABY FRESQUES
PER A LA SALSA
3 TROSSETS D'API
2 PASTANAGUES
½ CARBASSÓ PETIT
½ CEBA TENDRA TROSSEJADA PETITA
3 TOMÀQUETS DE PENJAR RATLLATS
½ ALL RATLLAT
COM ES FA
COL·LOCAR SOBRE FIX TRANSPARENT LA CARN DE POLLASTRE TOTALMENT DESOSSAT (SENSE PELL)
I
OBERT
A CONTINUCION SALPEBRAR I ESCAMPAR-HI LES HERBES AROMÀTIQUES
(FARIGOLA I ORENGA)
COBRIR AMB EL PERNIL IBERICO
I
ELS FULLS DE ESPICACAS BABY
AFEGIR PINYONS
I
PANSES DE CORINTO
ENROTLLAR AMB AJUDA DEL FIX TRANSPARENT, PRESSIONAR FENT UN CILINDRE, SEGELLAR BÉ AMB EL FIX TRANSPARENT
PERQUÈ NO PERDI ELS SEUS SUCS A LA COCCIÓ AL VAPOR
COL·LOCAR AIGUA A LA CASSOLA DE COCCIÓ AL VAPOR
I
QUAN BULLI COL·LOCAR ELS CILINDRES DE POLLASTRE FARCIT,
TAPAR
I
CUINAR AL VAPOR
1 HORA
DEIXAR REFREDAR
TREURE EL EMBOLCALL DEL FIX TRANSPARENT
I
TALLAR EL ROTLLO EN DIVERSES RODANXES GRUIXUDES
I
RESERVA FINS AL EMPLATAT
ESCALDAR 2 MINUTS LA RESTA DE LES ESPINACS, RETIRAR IMMEDIATAMENT
I
PASSAR-LES A UN BOL D'AIGUA FREDA PER TRENCAR LA COCCIÓ,
ESCÓRRER
I
RESERVAR
COL·LOCAR OLI D'OLIVA VERGE A UNA PAELLA
COL·LOCAR UN ALL LAMINAT
I
SALTAR FINS QUE ESTIGUI DAURAT
RETIRAR-LO
I
SALTEU AL OLI ELS PINYONS FINS QUE DOREN LLEUGERAMENT,
AFEGIR LES FULLES D'ESPINACS ESCORREGUTS
I
LES PANSES DE CORINTO,
BARREJAR
I
SALTAR UNS MINUTS
PER A LA SALSA
SOFREGIR LA CEBA
I
L' ALL,
AFEGIR EL TOMÀQUET RATLLAT
PASSAT UNS MINUTS AFEGIR EL API,
LA PASTANAGA I EL CARBASSÓ
TOT TROSSEJAT PETIT,
OFEGAR FINS QUE ESTIGUI CUINAT,
AFEGIR BROU DE POLLASTRE CASOLÀ,
SALPEBRAR I RESERVAR,
ESCALFAR A MOMENT D'EMPLATAR
A
CONTINUACIÓ
OMPLIR UN CERCLE CILÍNDRIC AMB LES ESPINACS SALTEJADES
I COL-LOCAR A L'ESQUERRA DEL PLAT (prèviament escalfades)
COL·LOCAR LA SALSA AL FONS DEL PLAT I SOBRE LA SALSA COL·LOCAR LES RODANXES DEL FARCIT AL COSTAT DEL CILINDRE D'ESPINACS
SEGONS FOTO
SERVIR LA SALSA RESTANT AMB SALSERA
I ...
FET !
![]() |
EMPLATAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada