CAMPANYA GASTRONÒMICA
![]() |
El Parc a taula
De l'1 al 31 de juliol
Castellar del Vallès (Vallès Occidental)
Mongetes amb botifarra
Juan moyano / depositphotos
Per tal d’unir cultura, natura i gastronomia, la Diputació de
Barcelona organitza la iniciativa El Parc a taula. Es tracta d’una activitat en
què participen restaurants i cellers de diverses poblacions vinculades a parcs
naturals de diverses zones de Catalunya: els parcs del Garraf, d’Olèrdola i de
Foix; el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i els parcs de la
Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor.
Al juliol, és el torn del Parc Natural de Sant Llorenç del
Munt i l’Obac, amb Castellar del Vallès com a població amfitriona. L’objectiu
és donar a conèixer la producció artesana, la gastronomia i la viticultura de
la zona, i per això els restaurants adherits a la iniciativa ofereixen
productes naturals de proximitat.
La mongeta del ganxet, la poma del ciri, el cigronet de Mura,
el tomàquet rosa... tots aquests productes formen part de la cultura
gastronòmica de la comarca del Vallès Occidental, i són els que tindran
protagonisme durant aquest mes de juliol.
Castellar del Vallès (Vallès Occidental)
93 714 40 40
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada