EMPLATAT |
AMANIDA DE COUSCOUS
Ingredients
1 ració
Couscous
1 vaset d'aigua
1 culleradeta de postres d'oli
1 vaset de couscous
sal
Resta
enciam
1 pastanaga
1 trosset de pebrot verd italià
1 trosset de pebrot vermell
6 cogombrets en vinagre
ceba tendra
vinagre balsàmic
oli
Estris
motlle rodó
Elaboració
Es col · loca en un cassó al foc l'aigua amb una mica de sal i se li fa un bull.
Es retira del foc i s'afegeix el couscous i la culleradeta d'oli
Es tapa i deixem en repòs 5 minuts
Transcorregut el temps, amb l'ajuda d'una forquilla es separen els grans
Es talla en daus, el pebrot verd i vermell la ceboya els cogombres
S'amaneix amb oli, sal, oli i vinagre balsàmic i es col · loca a la nevera
Per emplatar, es col · loca al centre del plat el motlle rodó, s'omple del couscous preparat i s'envolta de l'enciam trossejada, es decora amb pastanaga ratllada i es rega amb un raig d'oli
i....
FET 1
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada