CUINA VEGETARIANA
![]() |
EMPLATAT |
RECEPTA
CREMA D'ESPÀRRECS VERDS I FESTUCS
INGREDIENTS
1 PORRO (NOMÉS LA PART BLANCA) TALLAT A RODANXES
30 G D'OLI D'OLIVA
1 MANAT D'ESPÀRRECS VERDS, SENSE LA PART FIBROSA TALLAT A RODANXES
(RESERVAR UN GRAPAT PER DECORAR)
3 PATATES PETITES A QUADRADETS
1 CARBASSÓ A QUADRADETS
500 G DE BROU DE POLLASTRE O DE VERDURES
SAL
PEBRE
UN GRAPAT DE PISTATXOS (OPCIONAL)
ELABORACIÓ
POSI AL GOT EL PORRO I L'OLI
TROSSEGI 2 SEGONS VELOCITAT 5
SOFREGEIXI
8 MINUTOS TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT
1
AFEGIR ELS ESPÀRRECS, EL CARBASSÓ I LES PATATES
OFEGAR
5 MINUTS VARONA VELOCITAT 1
INCOPORI EL CALDO, LA SAL I ELS PISTATXOS
PROGRAMAR
10 MINUTS 100º VELOCITAT 1
ESPERAR UNS MINUTS QUE ES REFREDI UNA MICA
I TRITUREU
2 MINUTS VELOCITAT 10
DECORAR
POSI ELS ESPÀRRECS RESERVATS PER DECORAR AMB AIGUA QUE BULLI
UN MINUT
RETIRI I REFREDI AMB AIGUA I GLASONS
FACI A LA PLANXA
AMB SAL MALDON I PEBRA
DECORAR LA CREMA AMB ELLS
AFEIGIR PEBRA I UN RAIG D'OLI
I...
FET !
ESTRIS
![]() |
DETALL |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada