DETALL
RECEPTA
RECEPTA ORIGINAL DE
RECEPTA ORIGINAL DE
" LA COCINA DE LA FELICIDAD"
INGREDIENTS
XOCOLATA BLANCA NESTLÉ
GALETES OREO "MINI"
PAPEL TRANSFERS DECORAT
ELABORACIÓ
FONDRE LA XOCOLATA BLANCA AL BANY MARIA
INGREDIENTS
XOCOLATA BLANCA NESTLÉ
GALETES OREO "MINI"
PAPEL TRANSFERS DECORAT
ELABORACIÓ
FONDRE LA XOCOLATA BLANCA AL BANY MARIA
RETALLAR EN CERCLES EL PAPER DECORAT
COL · LOCAR EN CADA BUIT DEL MOTLLE UN CERCLE TENINT EN COMPTE QUE EL DECORAT QUEDI CAP AMUNT
COL · LOCAR EN CADA MOTLLE UNES 3 CUHARADAS DE POSTRES DE XOCOLATA
COL · LOCAR UNA GALETA "MINI OREO"
TORNAR A COL · LOCAR EN CADA MOTLLE UNES 3 CULLERADES DE POSTRE
TORNAR A COL · LOCAR UN ALTRE CERCLE, TENINT EN COMPTE QUE EL DECORAT HA DE QUEDAR CARA AVALL
POSAR AL NEVERA FINS QUE SOLIDIFIQUI
TREURE LES GALETES DEL MOTLLE
AMB MOLT DE COMPTE RETIRAR EL CERCLE DE PAPER, EL DECORAT S'HA QUEDAT IMPRÈS A LA GALETA
SI ÉS PER REGAL
COL · LOCAR EN BOSSETES DE CELOFAN I TANCAR AMB UN LLAÇ DE RÀFIA.
COL · LOCAR EN BOSSETES DE CELOFAN I TANCAR AMB UN LLAÇ DE RÀFIA.
SI SÓN PER TASTAR A CASA
COL-LOCAR AMB UNA UNA SAFATA DE PUNTETES
COL-LOCAR AMB UNA UNA SAFATA DE PUNTETES
I...
FET !
DETALL
![]() |
DETALL GALETA "MINI OREO" |
![]() |
PRESENTACIÓ A TAULA |
PER REGALAR
ESTRIS
MOTLLE DE SILICONA
Transfers branques verd i rosa
Característiques del producte
fulles transfers per utilitzar sobre xocolata, galetes, pa
de pessic i fins i tot fondant, amb disseny de branques en color verd i rosa.
Mesures de cada full: 20 x 30 cm.
Utilització:
Ús
amb xocolata: estendre xocolata fosa sobre el full transfer i deixar
assecar. Retirar la fulla i el dibuix s'haurà transferit a la xocolata.
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA
Ús
amb galetes: posar el full transfer sobre la safata del forn i col · locar
les galetes en contacte amb el full. Enfornar, retirar el full i el dibuix
s'haurà transferit a la galeta.
Ús
amb melindros: posar el full Tranfer sobre la safata del forn i abocar la
massa. Enfornar, retirar el full i el dibuix s'haurà transferit al pa de
pessic.
Ús
amb fondant: estendre el fondant i humitejar lleugerament la seva
superfície, posar el full de transfer en contacte directe amb el fondant,
allisar amb el palmell de la mà fins que el full quedi ben adherida i ficar a
la nevera almenys durant 3 hores. Després només cal retirar amb cura el full i
el va dibuixar haurà quedat transferit al fondant.
Ingredients: mantega de cacau, sacarosa, colorants
E133, E171, E172, E120.
Al · lèrgens: pot contenir traces de llet i soja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada