COMPARTIR DINAR AMB ELS MEUS FILLS
BACALLÀ AMB VERDURETES
EMPLATAT PLAT PRINCIPAL |
DETALL |
DINARET DEL MEU SANT
SUC DE LLIMONA FETA A CASA AMB LA THERMOMIX FRESQUETA I BONA ESTRIS |
MESCLUM, RUCA, LLAGOSTINS, TOMÀQUETS MINI DE BRANCA, VERMELLS I NEGRES ESPÀRRECS I VINAGRETA DE MOSTASSA I OLIVES D'ARAGÓ I ARBEQUINES |
DETALL |
DETALL |
EMPLATAT BACALLÀ AMB VERDURETES |
XAMPINYONS FARCITS DE VERDURETES I GRATINATS AMB FORMATGE EMMENTAL |
RECEPTA
INGREDIENTS
MORRO DE BACALLÀ 10 TALLS
1 ALBERGÍNIA
1 CARBASSÓ
2 PEBROTS VERMELLS
1 CEBA TENDRA GRAN
SAL I PEBRE
PER SALSA DE TOMÀQUET
1 LLAUNA DE TOMÀQUET NATURAL PETITA
1 ALL
1 CEBA TENDRA PETITA
SAL I PEBRE
SUCRE
OLI
ESTRIS
ELABORACIÓ
TALLAR EN QUADRADETS MOLT PETITS LA VERDURETA
SALTEJAR AMB UNA PAELLA
AL DENTE
LA CEBA I RESERVAR
EL PEBROT I RESERVAR
EL CARBASSÓ I RESERVAR
L'ALBERGÍNIA I RESERVAR.
QUAN ESTIGUI TOT CUIT BARREJAR LA VERDURETA I RESERVAR
POSAR AL THERMOMIX ELS INGREDIENTS DE LA SALSA DE TOMÀQUET
TRITURAR DEL 7 AL 10 UNS SEGONS SENSE TEMPERATURA,
( AIXÍ CONSERVA EL COLOR DE LA TOMACA )
SOFREGIR
VELOCITAT 2 1/2 - TEMPERATURA - VAROMA10 MINUTS.
PASSAR PER FARINA ELS TROSSOS DE BACALLÀ
I
DESPRÉS PASSAR-LOS PER OU BATUT, FARINA I UN RAIG DE CERVESA
BARREJAR TOT MOLT BÉ
FREGIR AMB UNA PAELLA PELS 4 COSTATS PER SEGELLAR EL BACALLÀ
A CONTINUACIÓ COL·LOCAR EN UNA CASSOLA EL BACALLÀ,
SOBRE EL BACALLÀ
DISTRIBUIR BÉ LA VERDURETA RESERVADA
I
COL-LOCAR LA SALSA DE TOMÀQUET.
TAPAR LA CASSOLA.
ESCALFAR LA CASSOLA MENTRE ES SERVEIX L'APERITIU, UNS 5 MINUTS, REMENANT DE TANT EN TANT AMB LA CASSOLA
I ...
FET!
EL MEU FILL JORDI ,
SAP QUE M'AGRADA TOT EL QUE ESTA RELACIONAT AMB LA CUINA
I
M'HA PORTAT
PRODUCTES DE GOURMET
GRÀCIES FILL
![]() |
TÒFONA AL BRANDY |
![]() |
SAL DE TÒFONA |
![]() |
BOLETS |
![]() |
OLI DE PAU |
JUGANT A TERRA AMB EL MEU ESTIMAT NET JAN |
FLORS DE LA MEVA GERMANETA |
CUINAR ES COMPARTIR
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada