PASTES DE TE
AMB AMETLLES
AMB AMETLLES
ESTRIS
THERMOMIX
THERMOMIX
INGREDIENTS
100 g ametlles,, crues
300 g farina de rebosteria
170 g mantega, a temperatura ambient
1 ou
130 g sucre
cacau (opcional)
PREPARACIÓ
Poseu les ametlles al got
i
programem 10 segons, velocitat 5.
Traieu del vas i reservi.
Sense rentar el got, poseu la farina, la mantega a trossos, l'ou, el sucre
i
finalment les ametlles reservades.
Programeu 20 segons, velocitat 6.
Traieu la massa del vas, formi una bola
i
embolicar en film transparent.
Deixeu reposar durant
15 minuts a la nevera.
fet això
tot seguit
Preescalfeu el forn a 160º.
Amb l'ajuda d'un corró, estiri la massa fins a deixar d'un gruix de ½ cm. Tallar les pastes de diferents formes, col·loqui-les en una safata
i
enfornar durant
15 o 20 minuts.
segons forn
variant: separar de la massa un tros i barrejar amb 1 cullerada de cacau en pols
I...
FET !
REGAL PER LA MEVA CUNYADA
ANNA
QUE
AVUI FA
65 ANYS
100 g ametlles,, crues
300 g farina de rebosteria
170 g mantega, a temperatura ambient
1 ou
130 g sucre
cacau (opcional)
PREPARACIÓ
Poseu les ametlles al got
i
programem 10 segons, velocitat 5.
Traieu del vas i reservi.
Sense rentar el got, poseu la farina, la mantega a trossos, l'ou, el sucre
i
finalment les ametlles reservades.
Programeu 20 segons, velocitat 6.
Traieu la massa del vas, formi una bola
i
embolicar en film transparent.
Deixeu reposar durant
15 minuts a la nevera.
fet això
tot seguit
Preescalfeu el forn a 160º.
Amb l'ajuda d'un corró, estiri la massa fins a deixar d'un gruix de ½ cm. Tallar les pastes de diferents formes, col·loqui-les en una safata
i
enfornar durant
15 o 20 minuts.
segons forn
variant: separar de la massa un tros i barrejar amb 1 cullerada de cacau en pols
I...
FET !
![]() |
DETALL |
![]() |
DETALL |
ANNA
QUE
AVUI FA
65 ANYS
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada