BROU DE VERDURES, NATURAL !
FET A CASA
CALÇOTS, PORRO, COLS DE BRUSELES, CARBASSO, ALLS TENDRES I CEBA |
API |
MONGETES VERDES |
![]() |
BRÒQUIL |
![]() |
FONOLL |
CARBASSA I PASTANAGAS |
![]() |
REMOLATXA BULLIDA A CASA OPCIONAL |
L'OLLA
A BULLIR |
![]() |
PURE AMB LA POLPA DEL BROU I AFEIXINT LA REMOLATXA BULLIDA A CASA |
![]() |
BROU DE VERDURES AFEIXINT POLPA DE LES VERDURES BULLIDES |
RECEPTA
INGREDIENTS
BROU DE POLLASTRE
(AMB ELS OSSOS DEL POLLASTRE)
(POTS FER LA COMBINACIÓ DE VERDURES QUE VULGUIS)
PORROS
XIRIVIA
(AMB ELS OSSOS DEL POLLASTRE)
(POTS FER LA COMBINACIÓ DE VERDURES QUE VULGUIS)
PORROS
XIRIVIA
NAP
JULIVERT
CARBASSÓ
CARBASSA
GINGEBRE
BULB DE FONOLL
CEBA TENDRA
PASTANAGUES
MONGETES VERDES
ESPÀRRECS
REMOLATXA (OPCIONAL)
REMOLATXA (OPCIONAL)
COL
BRÒQUIL.... etc.
BRÒQUIL.... etc.
COM ES FA
COL·LOCAR EN UNA OLLA RÀPIDA
LES VERDURES TROSSEJADES
I
NETES
I
NETES
AMB SUC DE POLLASTRE SUAU,
BULLIR 15 MINUTS.
COLAR TOTES LES VERDURES
I
TRITURAR AL THERMOMIX
O
TURMIX
TEXTURA CREMA
O
TURMIX
TEXTURA CREMA
1 MINUT VELOCITAT 10.
(QUEDA TEXTURA PURE O CREMA).
2/3 PARTS D'AQUEST TRITURAT ES RESERVA PER PURE
I
1/3 PART ES BARREJA AMB EL BROU DE VERDURES
1/3 PART ES BARREJA AMB EL BROU DE VERDURES
I
POLLASTRE,
EL RESULTAT ÉS UN BROU DE TEXTURA SUAU.
ES POT SERVIR AMENIT AMB PEBRE
O
SE LI AFEGEIX PASTA: PISTONS O QUALSEVOL PASTA PETITA
I ...
FET !!!
![]() |
EMPLATAT |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada