HOLA FAMILIA, AMICS I SEGUIDORS
AQUEST MES DE DESEMBRE HO HE TINGUT MOLT COMPLICAT PER CUINAR
I
PER AIXÒ LES RECEPTES QUE VOLIA CUINAR
PER AIXÒ LES RECEPTES QUE VOLIA CUINAR
NO LES HE FET.
PERÒ EL 26 DE DESEMBRE
SANT ESTEVE
VAREN VENIR ELS FILLS
I
VAIG FER
POQUET
POQUET
NOMES LA VEDELLA
I
LA TIETA TERESA ENS VA SORPRENDRE
VA PORTAR UNA BANDEJA DE
CANELONS
PER TANT
LA PRIMERA FOTO
ES EN HONOR
A LA TIETA TERESA
I FET PER MI...
![]() |
ROTLLO DE VEDELLA FARCIT SALAT I ROTLLO DE VEDELLA FARCIT DOLÇ |
![]() |
CUINAT AL FORN |
RECEPTA
COM ES FA
COL·LOCAR EN UNA SAFATA ELS DOS ROTLLOS DE VEDELLA,
( ES COMPRAN JA PREPARATS).
(A LA PLAÇA DE CUBA DE MATARO, A LA CARNISSERIA GALAN,
TÉ UNA GRAN VARIETAT EN AQUESTES FESTES)
JO VAIG TRIAR FARCIT SALAT DE:
CARN PICADA, PEBROT VERMELL, OLIVES I OU DUR
I
EL DOLÇ :
PRUNES I ORELLONS.
COMENÇAR
AFEIXIR A LA SAFATA L'OLI
AFEIXIR A LA SAFATA L'OLI
I
LA CEBA TENDRA PICADA (1 KILO)
SAL I PEBRA
I
UN RAIG DE VI RANCI (1/2 GOTET)
COURA AL FORN A 160 GRAUS 1 HORA
PASSAT L'HORA
I
AL DONAR-LI LA VOLTA ALS ROTLLOS
COURA AL FORN 190 GRAUS 15 MINUTS MES
RETIRAR DE LA SAFATA ELS ROTLLOS
I
PASSAR-LOS A ALTRA SAFATA,
ESPERAR UNS MINUTS QUE ES REFREDI UNA MICA.
I
COL·LOCAR SOBRE ELS ROTLLOS UN PES PERQUÈ EL FARCIT QUEDI BEN PRES A LA VEDELLA.
PER LA SALSA DE CEBA TENDRA:
TRITURAR TOT EL SUC DE COCCIÓ I LA CEBA TENDRA AL THERMOMIX ,
TEXTURA SALSA,
ESCALFAR EN EL MOMENT D'EMPLATAR
I ...
FET!
EMPLATAR AL VOSTRE GUST
![]() |
JA ESTAN CUITS |
![]() |
A TAULA... |
I
D'ENTRANS....
ENCARREGAT A PASTISSERIA UÑO
MATARO
![]() |
MINI QUICHE D'ESPINACS, PATE, ENCENALLS DE IBÈRIC I AL FONS MINI CROUSSANTS FARCIT SALAT |
![]() |
CANAPÈS |
![]() |
TROSSETS DE COCA I ANXOVES |
![]() |
TAULA AUXILIAR |
![]() |
DETALL TAULA |
![]() |
MOSTRA TORRO, 2015 |
![]() |
PRESENTACIÓ TURRÓ |
![]() |
AUTOR I PASTISSER NOTA, L'ESCRIT I LES FOTOS S'HAN TRET DE: http://www.pastisseriauño.com |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada