GALETES DE CIVADA
I
CHIA
RECEPTA
INGREDIENTS
80 g flocs de civada
80 grams de farina integral
1 cullerada sopera de cacau sense gluten especial diabètics
1 polsin de canyella en pols per aromatitzar,
40 g de nous picades
130 g sucre de canya
1 culleradeta de pols d'enfornar
50 cc d'aigua
60 cc d'oli de gira-sol o blat de moro
1 cullerada de llavor de chia + 2 cullerades d'aigua per activar la llavor
COM ES FA
en una tassa col·loquem les llavors mòltes juntament amb les 2 cullerades d'aigua
i
les deixem en remull mitja hora llarga
en un vowl mitjà col·loquem tots els ingredients secs:
civada,
farina integral,
sucre de canya,
pols de coure,
nous picades ,
cacau
canyella
i
remenem per barrejar.
tot seguit:
en un bowl petit juntament amb l'oli
i
l'aigua
posar la llavor chia activada
i
batre intensament uns dos minuts.
batre intensament uns dos minuts.
ajuntem aquesta barreja líquida amb els ingredients secs
i
remenem fins aconseguir una pasta homogènia,
ni molt humida
ni molt seca.
formar boletes amb ajut de dues culleres de postre
i
que aixafarem una mica per aplanarnas lleugerament,
col·locar-les sobre paper de forn a la reixeta
i
enfornarem 20 minuts a 150º
(segons forn)
refredarem
I ...
FET !
CONSELL
COM ÉS UNA RECEPTA BASE, podem variar amb alguns dels següents ingredients:
ametlles,
panses,
prunes deshidratades,
essència de vainilla,
canyella mòlta...
![]() |
DETALL |
![]() |
DETALL |
![]() |
DETALL |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada