HAMBURGUESA DE REMOLATXA,
FAJOL, AZUQUI
I
FORMATGE D'ANACARDS
![]() |
EMPLATAT |
HAMBURGUESA
Ingredients per a 6 unitats
- 1 remolatxa cuita
- 1 tassa de fajol cuit
- 1 tassa d’azukis (cuites)
- 1 ceba tendra picada
- 1 porro picat
- una mica de farina de civada
- 1 grapat de panses
- oli
- espècies al gust: comí, farigola seca…
- sal i pebre
- COM ES FA
el formatge d'anacards
100 g d’anacards remullats prèviament (amb 8 hores n’hi ha prou)
- mig gra d’all
- herbes fresques o seques , al gust
- farina de civada
- 1 actimel
Tritureu tots els ingredients.
i
reservar a la nevera
- COM ES FA
Hamburguesa
Coeu el fajol i els azuquis a foc
mitjà
i
reserveu.
Mentre es fa el blat,
coeu el porro i la ceba picada.
Aixafeu les azukis lleugerament amb una forquilla,
i
ratlleu
la remolatxa.
Feu la barreja d’hamburguesa vegetariana:
el fajol amb la
ceba, el porro, l'azukis, les panses
i
la remolatxa ratllada.
Afegiu les espècies al
gust i barregeu bé amb una forquilla tots els ingredients.
Refrigereu la
barreja durant 2 hores.
Formeu les hamburgueses (si queden gaire pastoses, afegiu-hi
una mica de farina de civada
i
feu-les a la
planxa amb un fil d’oli fins que estiguin dauradetes.
Serviu acompanyades d’una
mica d’amanida amb oli d’oliva
i
una mica de sal marina,
i
poseu el formatge vegà per servir al gust.
- COM ES FA
Amanida
- carbassó tallat molt fi
- nespra
- raves
ceba tendra
i
remolatxa
vinagreta:
oli,
sal, i pebre
i
unes gotes de vinagre de vi blanc
![]() |
AMANIDA I FORMATGE D'ANACARDS |
I... FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada