dissabte, 12 de novembre del 2016

NOVEMBRE DOLÇ... ELS PANELLETS



LA CASTANYADA !
PANELLETS!


CLÀSSICS

I...

PETIT BOSC DE XAMPINYONS "PANELLETS"




A LA TARDOR...  TRADICIÓ !


ELS NINOTS D'EN JAN


RECEPTA


INGREDIENTS

250 g d'ametlla crua mòlta FRIT RAVICH
200 g de sucre
150 g de patata bullida o moniato
la pell de 1/2 llimona

pinyos
granet d'ametlla
ou

PREPARACIÓ

Bulliu les patates amb pell, un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Deixeu refredar
POLVORITZAR EL SUCRE I LA PELL DE LA LLIMONA
Afegiu-hi el sucre amb la llimona, l'ametlla mòlta, el puré de patata
Amb un forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s'estovi.
Dividir la massa segons la varietat
Aqui hi ha 3 varietats
1 part de pinyons, fer boletes i decorar amb pinyons
1 part d'ametlles, fer barretes i decorar amb granet d'ametlles

i
 part per els xampinyos
i
colorant alimentari

Pinzellar amb rovell d'ou els panellets


COCCIÓ

SEGONS  FORN, 10 MINUTS A TEMPERATURA FORTA DE 225 A 250 GRAUS

I...


FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada