CARROT CAKE
TARTA DE PASTANAGA
REGAL PER LA MEVA GERMANETA
![]() |
DETALL TARTA |
L'ANTONIA
JA TE
71 ANYS
HA TINGUT A CASA ELS FILLS
I
ALS SEUS ESTIMATS NETS
AMB ELLS HO TE TOT!
RECEPTA
INGREDIENTS
280 G DE SUCRE
10 TIRES DE PELL DE TARONJA
400 G DE PASTANAGA TALLADA A TROSSOS
4 OUS
240 OLI DE GIRA-SOL
250 G DE FARINA DE REBOSTERIA
2 CULLERADETES DE BICARBONAT
1 SOBRE DE LLEVAT ROYAL
2 culleradetes de canyella
1/2 culleradeta de nou moscada MÒLTA
1/4 de culleradeta de sal
PER EL FRONTING
80 G DE XOCOLATA BLANCA A TROSSOS
70 G MANTEGA A TEMPERATURA AMBIENT
400 G DE FORMATGE CREMÓS
30 G DE SUC DE TARONJA NATURAL
50 G DE SUCRE GLAS
40 G DE NOUS PICADES
ESTRIS
THERMOMIX
COM ES FA
Preescalfar FORN 180 GRAUS
POSI EN EL GOT DE THERMOMIX EL SUCRE
I
LA PELL DE TARONJA
Polvoritzi
20 SEGONS VELOCITAT 10
POSI LA PASTANAGA
I
Tritureu
5 SEGONS VELOCITAT 5
Afegiu
ELS OUS
I
L'OLI I
barrejar
30 SEGONS VELOCITAT 5
INCORPORI LA FARINA, EL BICARBONAT, LLEVAT, LA CANELA, LA NOU MOSCADA
I
LA SAL
barrejar
3 SEGUNTOS VELOCITAT 6
I
aboqui la barreja
AL MOTLLE
COURE
60 MINUTS A 180º
DEIXI REFREDAR 20 MINUTS
A CONTINUACIÓ
desmotllar
SOBRE UNA REIXETA
FROSTING
POSI EN EL VAS LA XOCOLATA BLANCA I
ratlli
8 SEGUNTOS VELOCITAT 8
POSI LA MANTEGA A FONDRE
1 MINUT 50 º VELOCITAT 3
INCORPORI EL FORMATGE CREMÓS, EL SUC DE TARONJA
I
EL SUCRE GLAS
I
barrejar
30 SEGUNTOS VELOCITAT 3
COL·LOQUI LA BARREJA EN UNA MÀNIGA PASTISSERA
I
RESERVI AL FRIGO FINS DECORAR LA TARTA
I ... FET!
![]() |
PER L'ANTONIA |
![]() |
LA TARTA |
CARROT CAKE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada