Molt interessant ...
visitant l'hort
HAIG DE DIR, QUE HA ESTAT UN PLAER,
HE CAMINAT PER LES TOMAQUERES, HE VIST LES CARBASSES, ELS PEBROTS, LES ALBERGINIES, ELS PLANTERS A LA BASSA D'AIGUA.
EN SANTI I EN JAUME, SÓN PAGESOS
I SÓN
LA TERCERA GENERACIÓ
QUE
CULTIVEN LA MATEIXA TERRA
HE COMPRAT, PIQUILLOS, TOMÀQUETS, MONGETES TENDRES I MES...
I M'HE FET UN TIP DE CUINAR!
A PUNT D'ENFORNAR |
PEBROTS DEL PIQUILLO
CUITS AL FORN
TASTET DE PEBROTS DEL PIQUILLO |
RECEPTA
D'EN JAUME NOÉ
ENFORNAR POCS MINUTS, GIRANT DE TANT EN TANT
PELAR AMB CALENT
AMANIR
AMB
OLI D'OLIVA VERGE
SAL
I
VINAGRE DE POMA
TAPAR FINS QUE ES REFREDI
I...
FET!
HUMUS DE PEBROTS
DEL PIQUILLO
ESCALIVATS
HUMUS DE PEBROTS
DEL PIQUILLO
ESCALIVATS
PEBROTS DEL PIQUILLO |
MONGETES |
MONGETE TENDRE BULLIDA AL DENTE
AMB ENCENALLS DE PERNIL
I
OLI D'OLIVA VERGE
MONGETES TENDRES AMB PERNIL FET PER MONGETES VERDES RECEPTA BULLIR 3 MINUTS, COLAR I POSAR AMB AIGUA I GLAÇONS DE GEL COLAR I AMANIR AMB OLI D'OLIVA VERGE I ENCENALLS DE PERNIL I... FET! |
DETALL EMPLATAT |
Mmm... |
DETALL |
ALBERGINIES |
PLANTERS |
PLANTERS |
PEBROTS |
LES GALLINES |
LES GALLINES |
LES TOMAQUERES
![]() |
ES MENJA ELS INSECTES PLAGA, FENT CONTROL BIOLÒGIC |
SALMOREJO
![]() |
SALMOREJO AMB GOTES D'OLI D'OLIVA VERGE I PEBRE MOLTA FET PER MONGETES VERDES RECEPTA INGREDIENTS |
1 GRA D'ALL
1 KILO DE TOMÀQUET
100 GR DE PA
1 cullerada de vinagre (OPCIONAL)
3 cullerades soperes D'OLI D'OLIVA VERGE
1 CULLERA DE SAL MARINA
PEBRE (OPCIONAL)
ESTRIS
JO THERMOMIX
COM ES FA
RATLLAR EL PA I RESERVAR
PELAR ELS TOMÀQUETS
COL·LOCAR ELS TOMÀQUETS AL GOT THERMOMIX
30 SEGUDOS VELOCITAT 5
AFEGIR EL PA I TRITURAR
30 SEGONS VELOCITAT 5
AFEGIR LA RESTA D'INGREDIENTS
I TRITURAR PROGRESSIU AL 10
2 MINUTOS
TAMISAR AL COLDADOR XINÈS
I...
FET!
COC DE VERDURETES
![]() |
COC DE VERDURETES FET PER MONGETES VERDES RECEPTA INGREDIENTS |
200 g aigua
50 g oli d'oliva verge extra
20 g llevat premsat fresc, (de panaderia) or 1 sobre llevat, de fleca deshidratada
400 g farina, (preferiblement de força)
1 culleradeta sal
LA PREPARACIÓ DE LA RECEPTA
Aboqui en el got l'aigua i l'oli. Programeu 30 segons, 37º, velocitat 1.
Afegiu el llevat i barregi durant 5 segons, velocitat 4.
A continuació, incorpori la farina i la sal. Programeu 1 minut, vas tancat, velocitat Espiga.
Traieu la massa del vas, introduïu-la a una bossa de plàstic i deixeu reposar fins que dobli el seu volum (un mínim de 30 minuts).
Preescalfeu el forn a 250 º.
DECORAR AL GUST
I...
FET!
CONTACTAR
N-ll, 37/51 Cabrera de Mar (Barcelona) Telf: 609469215 hortnoe@gmail.com
Productes de producció pròpia:
tomàquet pometa
Mongeta tendra
Pèsol de la Floreta
Mongeta del Ganxet
Comercialització I ALTRES punts de venda
Fem venta directa a particulars durante tot l'any a l'Explotació, per comanda. També venem a restaurants i Botigues de la zona. Us oferim también la Possibilitat de visitar la nostra Explotació, Especialment durante l'estiu per poder veure el control biològic de plagues que fan a els insectes depredadors autòctons (concerteu cita prèviament).
GRÀCIES JAUME
I
GRÀCIES SANTI
PER LA VOSTRA HOSPITALITAT
FINS AVIAT!
JAUME NOÉ |
SANTI NOÉ |
HO RECOMANO!
CONTACTAR
N-ll, 37/51 Cabrera de Mar (Barcelona) Telf: 609469215 hortnoe@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada