GRÀCIES TERESA, LA TEVA CUINA NO ÉS MÀGIA, ÉS AUTÈNTICA PLENA DE DEDICACIÓ, DE BON GUST I UNA PRESENTACIÓ IMMILLORABLE
ETS SENSE DUBTE UNA CUINERA DE PRIMERA,
¡EL MENJAR DE SANT JOAN, L'ESPEREM TOT L'ANY!
 |
PASTA DE FULL AMB TONYINA, AMB ANXOVES I AMB PERNIL |
 |
A PUNT DE COMENÇAR A MENJAR
|
 |
A PUNT D'ACOMPANYAR CAVA I COCA DE SANT JOAN |
 |
LA MEVA PETITA APORTACIÓ |
 |
ROTLLOS DE PERNIL DOLÇ I ENSALADILLA RUSSA, OUS FARCITS DE PERNIL |
 |
I DE SEGON HI HA PER TRIAR, PEUS DE PORC AMB CARGOLS, VEDELLA AMB SALSA I POLLASTRE ROSTIT AMB PRUNES |
I ALBERGÍNIES FARCIDES DE POLLASTRE A PUNT DE GRATINAR
 |
LA TERESA I JO |
ARA FINS EL MENJAR DE LES SANTES QUE HO FAREM A CASA
ResponElimina