ARRÒS DE CEPS I TÒFONA AMB TOCS DEL MAR
![]() |
www.monbolet.com BERGA |
INGREDIENTS
3 TASSES DE ARRÒS AMB CEPS I TÒFONA
10 LLAGOSTINS
1 K DE MÚSCULS AL VAPOR I SENSE CLOSCA, DE ROCA
1 CEBA TENDRA PETITA
1 ALL
1 CEBA TENDRA PETITA
1 ALL
1 NYORA SECA
10 TASSES DE CALDO VEGETAL (RESTO DE UNA BULLIDA DE VEGETALS)
10 G DE MANTEGA
10 G DE FORMATGE EMMENTAL
50 G ENCENALLS PERNIL IBÈRIC
OLI D'OLIVA VERGE
OLI DE TÒFONA
ELABORACIÓ
Escalfeu la cassola a foc suau, amb un Rajolí d'oli.
Afegiu-hi a els Llagostins, daureu-els i retireu-les.
Afegiu-hi l'all i, Després, la seba tendra, i daureu-ho lleugerament.
Afegiu-hi oli de tófona al oli de la cassola
Incorporeu-hi nyora a trossos grans
Afegiu-hi l'arròs de ceps, i remeneu-ho, 1 min.
Remulleu-ho amb el fumet vegetal
Afegiu-hi el músculs sense closca
El brou vegetal s'afegirà en 4 vegades i s`ha de remenar amb cura, gairebé tota la estona
Afegiu-hi el músculs sense closca
El brou vegetal s'afegirà en 4 vegades i s`ha de remenar amb cura, gairebé tota la estona
Passats uns 15 min, Poseu-hi la mantega, el formatge ratllat i La meitat del pernil picadet petit
i remeneu-ho.
i remeneu-ho.
Coura 5 minuts més
retirar els trossos de nyora
Poseu l'arròs en un plat, amb els
retirar els trossos de nyora
Poseu l'arròs en un plat, amb els
Llagostins a sobre i encenalls de pernil ibèric
![]() |
EMPLATAT |
I.... FET ! |
IMPRESSIONANT !!!!
ResponEliminaAquesta recepta esta inspirada en un plat de la carta, Restaurants Cullera de Boix, bcn, lògicament i per experimentar li he donat canvis i el seu sabor ha estat més intens
ResponElimina