"PIQUILLOS" FACITS DE BACALLÀ
PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ
RECEPTA DE LA MEVA AMIGA DOLORS DE LLEIDA
posar l'oli de la cassola fer un sofregit de ceba, all i tomàquet (de
les conserves fetes per la Dolors) i afegir el bacallà esqueixat amb 1
mica crema de llet, ja tenim el farcit
omplir els piquillos.
fer una salsa només de tomàquet i col · locar a els piquillos, fer xup
xup uns minuts
I....
EMPLATAT-TÒFONES I PRUNES
 |
EMPLATAT-TÒFONES
RECEPTA
INGREDIENTS
POLLASTRE O CAPÓ DE 1.800 APROXIMADAMENT
TÒFONES 250 A 300 G APROXIMADAMENT
LLARD
OLI
UNA COPA DE VI RANCI
SAL
ELABORACIÓ
POSAR AL FOC LA CASSOLA AMB UNA MICA DE LLARD I OLI
SALAR I SOFREGIU-HI EL POLLASTRE
UN COP ROSSOS, ESCORREU UNA MICA DE GREIX I AFEGIU-HI EL VI RANCI
DEIXANT-LO REDUIR
TOT SEGUIT AFEGIU-HI EL SUC DE ROSTIT I LES TÒFONES SENSERES
TAPEU LA CASSOLA I DEIXEU-HO COURE LENTAMENT
EL PLAT POT PORTAR ALGUN ACOMPANYAMENT IMAGINATIU
JO HE AFEGIT UNES PRUNES AL VI RANCI
I....
FET ! |
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada