PLAT DE CULLERA
LLENTIES AMB CUSCÚS DE VERDURETES SALTEJADES
Ingredients
(4 persones )
600 gr . de llenties bullides
100 gr . de cuscús
120 gr d'aigua (cuscús)
120 gr d'aigua (cuscús)
1 all
1 carbassó gran
1/4 pebrot vermel
1 pebrot vert
3 pastanagues
1 ceba tendra
2 tomaques de penjar ratllats
3 talls de pernil.
1 rajolí vermut
1 rajolí vermut
aigua llenties
oli d'oliva verge extra
sal
Elaboració
Ratllar l'all , tallar a quadradets la ceba tendra , les pastanagues el pebrot vermell , el pebrot verd i el carbassó .
col · locar oli en un cassó gran, afegir el pernil Ibèric la meitat de l'all i de totes les verduretes i el tomàquet , excepte el carbassó que reservarà.
tirar un rajolí de vermut
remenar
sofregir tot .
tirar un rajolí de vermut
remenar
sofregir tot .
afegir l'aigua amb les llenties , coure uns minuts i reservar .
En una paella , salteu l'altra meitat de les verdures i afegir també el carbassó .
saltar tot ,
saltar tot ,
mentre col · locar en un vol el cuscús i l'aigua bullint ,
aboca sobre el cuscús .
aboca sobre el cuscús .
Tapeu-lo amb film de cuina i espera que el cuscús absorbeixi l'aigua . en uns minuts el cuscús estará a punt,
barrejar amb cura el cuscús i les verduretes saltejades .
I....
FET!
Per emplatat
Serveix les llenties i acompanya-ho amb el cuscús amb verduretes .
Consell :
Perquè no li surti crosta al cuscús , el millor és mantenir tapat amb el film de cuina fins al moment d'utilitzar
Informació nutricional de la recepta : Cuscús , font d'energia saludable...
EMPLATAT
![]() |
DECORAR EL PLAT AMB PEBRE ACABAT DE MOLDRE |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada