CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB FLORS DE CARXOFES,
RODANXES DE CEBA TENDRA
I ESCATAS DE PARMESÀ I CORIANDE.
RECEPTA
INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 CARBASSÓ
2 CARXOFES PETITES ,
1 CEBA TENDRA
CORIANDRE
VINAGRETA
OLI D'OLIVA
SAL
PEBRE
SUC DE 1/2 LLIMONA
VINAGRE DE MODENA
ELABORACIÓ
ES PELA EL CARBASSÓ AMB UN PELADOR
TENINT CURA QUE QUEDI UNA MICA DE PELL AL CARBASSÓ , TINDRÀ DOS TONS DE VERD .
AMB EL MATEIX PELADOR ANAR FENT TIRES FINES , SENSE ARRIBAR AL CENTRE .
ES TALLA A RODANXES MOLT FINES LA CEBA TENDRA
I ES MACERA EN VINAGRE BLANC I UNA MICA D'AIGUA .
ES DISPOSA EN EL FONS DEL PLAT LES TIRES DE CARBASSÓ,
COL-LOCAR FENT VOLUM . (SEGONS FOTO)
ES NETEGEN LES CARXOFES DE TOTES LES FULLES , QUAN COMENCIN A SORTIR VERD CLAR , BULLIR UNS MINUTS EN AIGUA AMB SAL I UNES GOTES DE LLIMONA , HAN DE QUEDAR AL DENTE .
ESCATAR PARMESÀ .
LES RODANXES DE CEBA TENDRA QUE HAN ESTAT MACERANT, S'ESCORREN EN
I SE'LS PASSA UNA MICA D'AIGUA FREDA PER SUAVITZAR EL VINAGRE ,
ESCÓRRER I RESERVAR .
EN UN POT DE VIDRE AMB TAPA HERMÈTICA SE LI POSA L'OLI , EL SUC , EL VINAGRE DE MÒDENA , LA SAL I PEBRE .
ES REMENA ENÈRGICAMENT I RESERVAR
EMPLATAT
SOBRE EL FONS DE CARBASSÓ DISTRIBUIR LES CARXOFES I OBRIR DELICADAMENT EN FORMA DE FLOR .
ES REGA TOT AMB LA VINAGRETA,
AFEGIR LES RODANXES DE CEBES I EL PARMESÀ .
UN RAIG D'OLI
I UNS FULLS DE CORIANDRE
A L'HORA DE CONSUMIR REGAR AMB UN RAIG D'OLI
CONSELL
S'HA DE FER 30 MINUTS ABANS DE SER CONSUMIDA ,
AIXÍ LA VINAGRETA ES BARREJA AMB LES VERDURES.
I. ..
FET
![]() |
EMPLATAT |
![]() |
DETALL PARMESÀ |
![]() |
DETALL FLOR DE CARXOFA |
![]() |
DETALL |
TALLARINES AMB "MIGAS" I TOMÀQUETS DE PENJAR DESHIDRATATS
![]() |
EMPLATAT PASTA RECEPTA A PRIMERS PLATS |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada