PER PICAR, RÀPID I BO
![]() |
PRESENTACIÓ A TAULA |
Ingredients
- Per a 2 persones:
- Per la base cruixent de parmesà:
- 1 làmina de pasta brick
- oli d’oliva verge
- parmesà
- Per als tomàquets secs:
- 8 meitats de tomàquets deshidratats
- Altres:
- 20 g de parmesà
- orenga en pols
- fulles d’alfàbega (opcional)
- oli de bitxo
- olives negres i verdes
- ESTRIS
- PINZELL DE SILICONA
Elaboració
Per fer la base cruixent de parmesà, talleu la pasta brick amb un ganivet intentant tallar-la en porcions totes iguals, prepareu una safata de forn amb paper sulfuritzat, poseu-hi la meitat de les bases de brick amb una distància de 2 centímetres entremig, pinteu-les amb oli d’oliva, ratlleu el parmesà cobrint la superfície de la pasta brick, col•loqueu una altra base sobre la primera, pinteu-ho un altre cop amb oli d’oliva, ratlleu-hi un altre cop parmesà per sobre i poseu-ho al forn, prèviament preescalfat, a 160 graus durant 4 minuts. Quan estiguin dauradetes, deixeu-les refredar, retalleu amb unes tisores el parmesà que hagi quedat per fora de la pasta brick
I ja per acabar, col•loqueu les bases de parmesà cruixent sobre un plat, cobriu la superfície amb parmesà ratllat, poseu tres meitats de tomàquet sec a cada pizzeta i acabeu-ho amb un polsim d’orenga, un raig d’oli picant de bitxo i unes fulletes d’alfàbrega (opcional).
I...
FET!
![]() |
DETALL |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada