DETALL |
INGREDIENTS
crema pastissera
170 g farina de rebosteria
0,5 culleradeta llevat químic
250 g aigua
50 g mantega
50 g mantega de porc
1 pessic sal
1 culleradeta sucre
4 ous , , grans
oli d'oliva verge extra , ( per fregir )
sucre glas
ESTRIS
THERMOMIX
ELABORACIÓ
Amb el got net posi l'aigua, la mantega , el llard , la sal i el sucre .
PROGRAMAR 4 MINUTS, 100ª VELOCITAT 2
Afegiu la farina amb el llevat de cop i
PROGRAMAR 15 SEGONS, VELOCITAT 4
Deixeu refredar lleugerament , baixant el got de la màquina i llevant-li la tapa .
Col loqueu de nou el got a la màquina . Casque els ous en un bol i batre lleugerament .
PROGRAMAR VELOCITAT 4
i vagi afegint poc a poc pel bocal . Deixeu reposar la massa durant 10 minuts .
En una paella amb abundant oli ( no gaire calenta ) i , amb l'ajuda de dues culleretes , vagi tirant porcions de massa de la mida d'una cirera .
Mantingueu uns minuts amb la paella apartada del foc perquè s'inflin i després torni a posar la paella a foc mitjà fins que estiguin daurats .
Traieu a una font sobre paper absorbent i deixeu refredar .
Repetiu l'operació fins a acabar amb tota la massa .
Ompli els bunyols injectant crema pastissera , nata muntada o una altra crema al seu gust .
Empolvoreu amb sucre glas .
I...
FET!
I...
FET!
![]() |
FARCITS DE CREMA |
DETALL CREMA PASTELERA |
INGREDIENTS
100 g sucre
500 g llet sencera
50 g maizena
3 ous
1 culleradeta sucre sabor vainilla,
ESTRIS
ELABORACIÓ
Poseu tots els ingredients
al vas i
PROGRAMAR 7 MINUTS, TEMPERATURA 90ª, VELOCITAT 4
Traieu a un recipient i cobreixi amb film transparent enganxat
a la crema o aboqui en una màniga pastissera (perquè no es faci crosta a la
superfície). Deixeu refredar i reservi a la nevera durant 1 hora com a mínim
abans d'utilitzar.
I...
FET!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada