ELS PRIMERS BUNYOLS DE LA QUAREMA
 |
A TAULA |
 |
DETALL
RECEPTA INGREDIENTS
500 g de farina
1 poma ratllada golden
150 g de sucre
100 ml d’anís dolç
una mica de sal
3 ous 1 llimona
1 cullerada de sucre de vainilla
50 g de mantega
150 ml de llet
1 sobre de llevat
1 culleradetes de matafaluga
oli d’oliva per
fregir
COM ES FA
Per a la massa: barregeu els ous, el sucre,
l’anís, la llet, la meitat de la pell de la llimona ratllada,
la mantega, la sal, la matafaluga, la poma i, finalment, la farina.
Treballeu-ho a mà fins que veieu que la pasta sigui gairebé
feta,
i
al final afegiu-hi el Royal i acabeu-ho de pastar, fins que
veieu que us queda la pasta homogènia.
Tot seguit, escalfeu l’oli amb la resta de la pell de la
llimona en un atuell de ceràmica
i,
abans que la pell
estigui rossa, traieu-la i aneu-hi posant els bunyols amb una cullereta, per
donar-los forma.
Espereu que quedin rossos a foc mitjà, perquè no quedin crus
de dins. Una vegada freds, afegiu-hi sucre al gust i ja estan llestos per
menjar.
I...
FET !
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada