ARGENTONA
I
CALÇOTADA
![]() |
DETALL |
TAULADES |
![]() |
LA LAURA |
JO |
![]() |
L'AMFITRIÓ EL MILLOR CUINER |
LLIMONES |
PREPARATIUS |
LES COSINETES |
AMANIDES
![]() |
UN COP D'AIRE |
PA TORRAT "CAN MORE" |
![]() |
POLLASTRE |
![]() |
ENTRECOT, CALÇOTS I CARXOFES |
PA TORRAT AMB TOMÀQUET |
![]() |
CARXOFA |
![]() |
CALÇOTS AMB TORRADES AMB ALL I TOMÀQUET |
![]() |
POSTRES |
![]() |
PER PENDRE EL CAFE MÚSICS AMB XOCOLATA mongetesverdes.blogspot.com |
PETIT DETALL |
mongetesverdes.blogspot.com
NET I PULIT
EL DIA ENS HA ACOMPANYAT,
HA ESTAT ASSOLELLAT,
LA SOBRETAULA, ENTRANYABLE
MIRAR FOTOS ANTIGUES DE LA FAMÍLIA ...
PARLAR, PARLAR I PARLAR,
ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ.
GRACIES COSINS
I
GRÀCIES FILLOLA
________________________________________
Al DIA SEGÜENT ...
MENJAR D'APROFITAMENT
AMB ELS CALÇOTS QUE VAN SOBRAR AHIR A LA CALÇOTADA,
AVUI HE FET
UNA COCA
HI MENTRE ENFILAVA EL DINAR EM FET "EL TAST"
COCA DE CALÇOTS "CAN RIGOLA"
TOT JUST ACABADA DE FER.
US PODEU IMAGINAR EL CREC CREC DE LA MOSSEGADA?
OHHHHH !!!
RECEPTA
________________________________________
Al DIA SEGÜENT ...
MENJAR D'APROFITAMENT
AMB ELS CALÇOTS QUE VAN SOBRAR AHIR A LA CALÇOTADA,
AVUI HE FET
UNA COCA
HI MENTRE ENFILAVA EL DINAR EM FET "EL TAST"
DETALL |
COCA DE CALÇOTS "CAN RIGOLA"
TOT JUST ACABADA DE FER.
US PODEU IMAGINAR EL CREC CREC DE LA MOSSEGADA?
OHHHHH !!!
![]() |
DETALL |
COCA DE CALÇOTS "CAN RIGOLA"
INGREDIENTS
Per a la massa:
50 g oli d'oliva
200 g aigua
1 culleradeta de sal
20 g de llevat fresc
400 g de farina de força
ESTRIS
THERMOMIX
COM ES FA LA MASSA
Abocar aigua, oli i sal al vas,
programar 1 min, 37 graus, vel.4.
Afegir el Llevat i barrejar
uns segons a vel.4.
Afegir la farina
i
barrejar uns segons a vel.4.
Programar 1min vel.espiga.
Posar en una bossa de plàstic alimentàriaç
esperar que dobli el seu volum.
Tallar en dos parts la massa resultant, jo he congelat 1 part.
i
Posar farina al marbre i amb el corró deixar-la molt fina.
Estendre sobre safata de forn
i
afegir a els ingredients de la coca
INGREDIENTS
DE LA COCA
salsa de tomàquet casolà
1 ceba tallada a juliana
oli
formatge de cabra "president"
orenga
calçots "Can Rigola" escalivats
COM ES FA
Posar tomàquet fregit casolà, una capa molt fina
Fregir una ceba en juliana i colar
Escampar-la sobre el tomàquet
Col · locar els calçots
i
enfornar uns 10 minuts a 225 º
mirar
i
si ja està en el punt, afegir formatge de cabra "president" rulo petit
Escampar orenga
i
enfornar uns 3 minuts més a 180ª
I...
FET !
![]() |
RECEPTA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada