PA DE PESSIC D'ATMELLA MÒLTA
I
CACAU
INGREDIENTS
6 OUS
1 PESSIC DE SAL
150 G DE SUCRE DE CANYA
2OO G D'AMETLLA MÒLTA
2 CULLERADES DE CACAU EN POLS
3 CLAUS MÒLTS
1 CULLERA PETITA DE CANYELLA
3 CLAUS MÒLTS
1 CULLERA PETITA DE CANYELLA
ALMÍVAR
EL SUC DE 1 TARONJA
30 GR DE SUCRE DE CANYA
PELL DE TARONJA SENSE PART BLANCA
DECORACIÓ
ALMÍVAR DE SUC DE TARONJA I SUCRE DE CANYA
CACAU
PELL DE TARONJA
ESTRIS
THERMOMIX
COM ES FA
TRITURAR PRÈVIAMENT LES AMETLLES JUNTAMENT
AMB
ELS CLAUS I LA CANYELLA EN POLS
I
RESERVAR
COL·LOQUI LA PAPALLONA EN EL GOT
AMB
ELS CLAUS I LA CANYELLA EN POLS
I
RESERVAR
COL·LOQUI LA PAPALLONA EN EL GOT
POSI ELS OUS, LA SAL
I
EL SUCRE
PROGRAMAR 6 MINUTS 37 º VELOCITAT 3,5
QUAN ACABI,
PROGRAMAR 6 MINUTS VELOCITAT 4 SENSE TEMPERATURA
RETIRI LA PAPALLONA
I
POSI L'AMETLLA MÒLTA
BARREJAR 4 SEGONS VELOCITAT 4
ABOQUI AL MOTLLE LA MESCLA
I
ENFORNAR 35 MINUTS 180º
FINALITZAT EL TEMPS DE COCCIÓ
DEIXAR ATEMPERAR
I
DESEMMOTLLAR
L'ALMÍVAR ES FA
POSAR AL GOT EL SUC I LA PELL DE LA TARONJA
I
EL SUCRE DE CANYA
PROGRAMAR TEMPERATURA VAROMA 3 MINUTS + - VELOCITAT 3
DECORAR
AMB EL PINZELL
PASSAR SOBRE EL PASTÍS L'ALMÍVAR DE SUC DE TARONJA REDUIT
ESCAMPAR CACAU
DECORAR AMB PELL DE TARONJA AL GUST
I...
FET !
I...
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada