AMB EL TALL QUE ÉS PELA
ÉS POT FER UN FRICANDÓ
ÉS POT ARREBOSSAR
ÉS POT FER A LA PLANXA...
I...
NO ÉS GAIRE CAR
A MI TAMBÉ M'AGRADA MOLT
FET AMB UN
TOMBA-I-TOMBA
A LA PAELLA
AMB UNA MICA D'OLI
I
TOT SEGUIT
SE SALTEN LES LLENTIES BULLIDES A LA MATEIXA PAELLA
I...
DIVÍ !
AVUI FARCIT
![]() |
EMPLATAT |
RECEPTA
INGREDIENTS
1 PEÇA DEL TALL QUE ES PELA DE VEDELLA
CARN PICADA DE "CAL TRUCH" ORRIOS
FESTUCS
3 PASTANAGUES
3 CEBES TENDRES
2 ALLS
API
OLI
SAL
PEBRE
COM ES FA
EL TALL QUE ÉS PELA ÉS UNA PART DE LA VEDELLA DE POC GRUIX
LA MEVA CARNISSERA ME L'HA PREPARAT SEGONS INDICACIONS
L'HA EMPLENAT DE CARN PICADA
I
FESTUCS
I
TOT SEGUIT L'HA LLIGAT AMB EL CORDILL D'ÚS ALIMENTARI
COMENCEN
COMENCEN
PRIMER
SALAR I EMPEBRAR
COL·LOCAR AL FOC UNA PLANXA
I
QUAN SIGUI CALENT, SEGELLAR LA PEÇA DE CARN
UN COP SEGELLADA COL-LOCARLA EN UNA SAFATA DE FORN JUNTAMENT AMB L'OLI I
LES VERDURES
I
ELS ALLS
COURE EL FORN A 150º 60 MINUTS
DONAR-LI LA VOLTA
I
COURE A 180º 15 MINUTS
(MILLOR FER-HO EL DIA ABANS)
DEIXAR REFREDAR UNS MINUTS A TEMPERATURA AMBIENT
EMBOLICAR LA PEÇA AMB FILM
I
POSAR EN UN RECIPIENT AMB UN PES SOBRE ELLA PERQUÈ EL FARCIT QUEDI PREMSAT
I
RESERVAR A LA NEVERA
UNA HORA ABANS DEL SEU CONSUM
RETIRAR EL CORDÓ ALIMENTARI FER TALLS A RODANXES
I
I
RESERVEU
PER A LA SALSA
TRITUREM LES VERDURES CUITES I EL SUC DE LA COCCIÓ,
ESCALFAR
I ...
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada