diumenge, 11 de gener de 2015

TORTELL DE FULL, FARCIT AMB NATA.




PER DIABÈTICS



























INGREDIENTS

2 FULLES DE FULL
300 G DE NATA MUNTADA SENSE SUCRE
UN GRAPAT D'AMETLLES TROSSEJADES
SUCRE GLAS


COM ES FA

ES TALLA 2 DISCOS GRANS
I
 2 PETITS DEIXANT UN BUIT AL MIG

ES COL·LOCA EL DISC TALLAT UN  SOBRE L'ALTRE
ES PINCÈLA  AMB ROVELL D'OU
ES COL·LOCA LES AMETLLES TROSSEJADES  

ENFORNAR  12 MINUTS,

DEIXAR REFREDAR 
TALLAR EN HORITZONTAL 2 PARTS
LA PART INFERIOR SE LI COL·LOCA LA NATA
LA PART SUPERIOR S'ESPOLVORA DE SUCRE GLAS
ES COL·LOCA SOBRE  LA PART FARCIDA DE NATA

I....


FET !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada