dijous, 12 de gener de 2017

COMENCEM EL 2017 AMB PLATS DE CULLERA


COMENÇAR L'ANY AMB
 PLATS DE CULLERA

SOPA DE CEBA





SOPA DE CEBA


RECEPTA

INGREDIENTS 
PER A 2 RACIONS

500 G DE BROU DE VERDURES
1 MANAT DE CEBA TENDRE 
1 ALL
SAL I PEBRE
4 LLESQUES DE PA  PETITES
FORMATGE EMMENTAL RATLLAT
2 OUS
OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

ESTRIS

THERMOMIX T5
FORN POSICIÓ GRATINAT


COM ES FA

COL·LOCAR AL GOT DE L'THERMOMIX LES CEBES TROSSEJADES 
AFEGIR 1 ALL RATLLAT
SOFREIXIR 

4 MINUTS TEMPERATURA 105 VELOCITAT 1

AFEGIR EL BROU DE VERDURES
BARREJAR 

SENSE TEMPERATURA 1 MINUT VELOCITAT PROGRESSIVA 1 AL 10
CUINAR 10 MINUTS TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT 2

COL·LOCAR UN TROS DE FILM TRANSPARENT A 2 TASSES
AFEGIR UNES GOTES D'OLI D'OLIVA, SAL I PEBRE
TOT SEGUIT TRENCAR ELS OUS I FER UN FARCELLET AMB EL FILM,
COL·LOCAR AL VAROMA  ELS OUS AMB FILM
I
MENTRE ES CUINA LA SOPA ES CUINEN ELS OUS 

COL·LOQUEM AL FORN LES LLESQUES DE PA AMB FORMATGE RATLLAT PER SOBRE
 I 
GRATINAREM  UNS MINUTS



EMPLATAR

COL·LOCAR EN CADA PLAT L'OU , 
ABOCAR LA SOPA  DE CEBA CUIDADOSAMENT 
COL·LOCAR PER SOBRE LES TORRADES GRATINADES 
I
 RUIXAR AMB OLI D'OLIVA

I ...

FET!








MONGETES DEL GAXET AMB CARBASSA I CURCUMA






RECEPTA

INGREDIENTS

4OO G DE MONGETES DEL GANXET BULLIDES (JO LA HE BULLIT A CASA)
500 G DE BROU DE VERDURES FET A CASA
200 G CARBASSA A DAUETS 
2 CULLERADES D'OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
2 ALLS RATLLATS
1 CEBA TROSSEJADA TIPUS "FIGUERES"
1 CULLERADA DE POSTRES DE PEBRE VERMELL DE LA VERA DOLÇA
1 /2  CULLERADETA DE CAFÈ DE CURCUMA
1 FULL DE LLORER FRESC
SAL AL GUST, (JO SENSE SAL)
PEBRE NEGRE AL GUST

ESTRIS

THERMOMIX T5

COM ES FA

COL·LOCAR AL GOT LA CEBA TROSSEJADA 
 I
 ELS ALLS AMB LES 2 CULLERADES D'OLI D'OLIVA
SOFREGIR

4 MINUTS TEMPERATURA 105 VELOCITAT 2

AFEGIR EL PEBRE VERMELL I LA CURCUMA 
 I
 BARREJAR AMB LA ESPÀTULA
AFEGIR EL CALDO
 I 
UNA CULLERADA DE MONGETES CUITES PER DONAR-LI TEXTURA A CALDO
COL·LOCAR AL CISTELL LA CARBASSA A DAUETS

CUINAR

10 MINUTS TEMPERATURA 100 VELOCITAT 3

TOT SEGUIT AFEGIR LES MONGETES DEL GANXET I ELS DAUS DE CARBASSA AL VAS DE LA THERMOMIX
BARREJAR

*
1 MINUT AMB LES FULLES GIR A L'ESQUERRA TEMPERATURA 90ª
 VELOCITAT CULLERA


CONSELL
*
COMPTE AMB LES MONGETES SON MOLT DELICADES
SI LES MANTENIU AMB CALENT
LA BARREJA ES POT FER DIRECTAMENT AL PLAT
AIXÍ SEGUR QUE ESTARAN SENCERES


I ...

FET!


 MOLTA SALUT !
AL
🍎🍊🍅🍏🍑🍐


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada