diumenge, 14 de setembre del 2014

PEUS DE PORC AMB PINYONS I PÈSOLS




DINARET PER 2 

PEUS DE PORC AMB PINYONS I PÈSOLS

DETALL

DETALL

EMPLATAT

RECEPTA
4 RACIONS


INGREDIENTS 

5 PEUS DE PORC BULLITS DE CAL TRUCH, ÒRRIUS 
30 GRS DE PINYONS PELATS
1/4 DE KILO DE PÈSOLS DE LLAVANERES
3 TOMÀQUETS DE PENJAR
1 ALL
1 CEBA TENDRA PETITA
SAL I PEBRA

PICADA
1 GRAPAT D' AMETLLES TORRADES
1 ALL PETIT
JULIVERT


CONSELL

FARINA TORRADA AL MOMENT,  PER ESPESSAR 

DONAR UN COLOR TORRADET   A LA SALSA

HO FEIA LA IAIA ROSITA QUAN CUINAVA LES SALSES





COM ÉS FA



ES FA UN SOFREIXIT DE TOMÀQUET CEBA I ALL
AMB SAL I PEBRA 
I
ES RESERVA.


CUITS ELS PEUS, SE SEPARAREN DE LA COCCIÓ
I
SE'LS TREUEN TOTS ELS OSSETS,
ES PASSEN PER FARINA

ES FREGEIXEN AMB LLARD O OLI A BONIC COLOR ROSSET,
HAN DE QUEDAR BEN CRUIXENTS.

TANT BON PUNT QUEDIN FREGITS, ÉS  COL-LOQUEN EN UNA CASSOLA FONDA
I
AL DAMUNT ES TIREN 30 GR DE PINYONS PELATS
(10 GR PER PERSONA)
I
EL 1/4 KILO DE PÈSSOLS FRESCOS CUITS PRÈVIAMENT.

ES COBREIX AMB LA SALSA FETA DE TOMÀQUET
I
BROU DE BULLIR ELS PEUS DE PORC
(PASSAR ABANS PER UN COLADOR FI)
ES TAPA LA CASSOLA I FER XUP XUP UNS 10 MINUTS
S'AFEGEIX UNA PICADA A LA CATALANA FETA A MORTER
XUP XUP 2 MINUTOS



I...

FET!



CONSELL

(OPCIONAL 
DECORAR AMB CROSTONS DE PA FREGIT)

JO HO HE FET AMB L'OLI DE FREGIR ELS PEUS DE PORC


AMANIDA

TORRADETA FETA A CASA , ESCALIVADA,  AXOVES I GOGOMBRET

AMANIDA DE BROTS I TOMÀQUETS MINI DE PERA

TORRADETA FETA A CASA, AXOVES I OLIVES

UN DINARET PER DOS !

I

EL
POSTRE



FRUITA DEL TEMPS


AQUESTA RECEPTA LI DEDICO AL "TIET JOAN" 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada