diumenge, 7 de setembre de 2014

ENTRANS FREDS







LA MEVA AMIGA SUSANA B.

ARTISTA 
  AQUAREL-LISTA



 HA FET AQUESTA RECEPTA,
 SAP QUE M'AGRADA CUINAR,
 I 
 M'HE LA HA  DEDICAT, 
M'HA MOTIVAT PER PREPARAR EL ENTRANT PER AVUI, AMB EL DIA TANT CALORÓS QUE FA



FETS PER SUSANA B.



(Estos tomates rellenos los comparto con todos pero los dedico a María  exquisita cocinera)


Maria! 
La receta de los  tomates rellenos es superfácil!
3 tomates cortados por la mitad
2 huevos duros
Mayonesa
Tres aceitunas
A los tomates se les quita la pulpa y se la deshace bien, se mezcla con los huevos duros bien picaditos ( se guarda medio huevo para adornar) y con una cucharada de mayonesa, una pizca de sal. Se quita el liquido que se forma y con esa mezcla se rellenan los tomates. 
Se adornan con un trocito de huevo duro y media aceituna.
Eso es todo! 
Bon apetit!


Gràcies Susana, per pensar en mi.



LA RECEPTA
 L'HE MODIFICAT UNA MIQUETA

TOMAQUET FARCIT




RECEPTA




he fet  una vinagreta de cebes, pebrot verd, pebrot vermell i la polpa del tomàquet. 
ho he tallat ben petit.
Tot seguit he trinxat amb forquilla una llauna de tonyina i olives farcides.
he fet una maionesa ( ou complet) , oli d'oliva verge i li he triturat cogombrets en vinagre, ha quedat una mica més liquida que la maionesa inicial.
he emplenat el tomàquet amb la farsa en capes alternant unes culleradetes de la salsa maionesa, acabat el farciment amb la salsa.
he decorat el tomàquet amb ou dur i l'oliva farcida.
l'he acompanyat amb la vinagreta, raves i un cogombret en vinagre.

fresquet i bo


I...

FET !



ALTRE ENTRAN FRESQUET I BO 





DIPS DE COGOMBRE AMB SALSA DE IOGURT I RAVES RATLLATS  AMB OLI DE CAIENA


RECEPTA

2 RACIONES

INGREDIENTS

1 COGOMBRE
1 MANAT DE RAVES 
SAL
PEBRE
OLI D'OLIVA VERGE A LA CAIENA
1 IOGURT GREC

COM ES FA

TALLAR A TIRES EL COGOMBRE I RESERVAR A LA NEVERA
RATLLAR ELS RAVES I AFEIGIR  AL IOGURT
AMANIR AMB SAL I PEBRA UNES GOTES   DE VINAGRE DE POMA I OLI D'OLIVA A LA CAIENA
 REMENAR

I ....

FET




LA MEVA LLIMONADA FETA A CASA



HE SUBSTITUÏT LA CULLERADA DE SUCRE PER UNA CULLERADA PLENA  DE MEL DE MIL FLORS, 

boníssima!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada