dilluns, 8 de desembre de 2014

CRISTINA I ROBERT


DOBLE ANIVERSARI 

 CRISTINA "CRISTINETA"
EN ROBERT


PASTÍS DE XOCOLATA, FLORS I ENREJATS DE XOCOLATA
AMB SABOR DE WHISKI




Aquest any ha estat un any de pastissos, 

EL PRIMER
1 any del blog "montestesverdes.blogspot.com"


EL SEGON
el pastís d'en Jordi "petit"


EL TERCER
el pastís del meu 60 aniversari, 


EL QUART
el pastís del 60 aniversari d'en  Jordi "papa"


EL CINQUÈ
"LA MONA"



EL SISÈ
el pastís d'en  Jan EL "petit" de la família 



però
 faltava el pastís del Robert, no es trobava mai el moment de fer-ho, havíem de coincidir tots 
avui aprofitant que li hem fet el pastís a la Cristina "cristineta" 

EL SETÈ


li he afegit les espelmes dels 28 anys
 i
  doble celebració




EMPLATAT

 


FELICITATS PARELLETA 


RECEPTES DE REBOSTERIA








PASTÍS-BROWNIE SEC DE XOCOLATA NEGRA

història:

El brownie original és un pa de pessic de xocolata amb nous i sense llevat fruit d'un accident culinari, un error d'un cuiner que va oblidar posar llevat al pa de pessic de xocolata que estava elaborant.
D'origen nord-americà, van aparèixer al voltant de l'any 1897. i el nom "brownie" deriva del seu color marró fosc, (literalment 'marroncito'), és un pastís fet a base de nous i xocolata.
A la cuina nord-americana, 1 brownie també conegut com brownie de xocolata o brownie de Boston, és un pastís de xocolata petit i saborós, semblant a una galeta.

EL VUITÈ


FET PER 
L'ART I NADAL 
A L'ESTUDI DE:

MARTA DURAN QUINTANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada