XOCOLATA
RECEPTA
ingredients principals
Preparació de la recepta
Per a les roques d'ametlla:
250 g de xocolata amb llet
100 g de palets d'ametlla
100 g de sucre
Per a les roques de cereals:
250 g de xocolata blanca
100 g de cereals integrals
gerd liofilitzada
Per a les roques de patates xips:
250 g de xocolata negra
150 g de patates fregides tipus xips
10 g d'oli d'oliva 1 cullerada de sal Maldon
COM ES FA
LES QUANTITATS, SEMPRE QUE ES FACIN PROPORCIONALMENT, ES POT REDUIR O AMPLIAR
ES POT PROVAR AMB MENYS, 1/2 PASTILLA DE XOCOLATA I EN CONSEQÜÈNCIA PROPORCIÓ A LA RESTA DE INGREDIENTS.
COL·LOCAR LA XOCOLATA PER COLORS EN 3 VOLES AL BANY MARIA I FONDRE
RETIRAR DEL FOC I REMENAR FINS QUE REFREDI
BARREJAR LA XOCOLATA NEGRE AMB PATATES XIPS, I DECORAR AM SAL MALDON
LA XOCOLATA AMB LLET AMETLLA TORRADA I GARRAPINYADA FETA A CASA TROSSEJADA
I
LA XOCOLATA BLANCA BARREJAR AMB CEREALS TROSSEJATS
AMB AJUDA DE 2 CULLERETES DE CAFE,
COL·LOCAR PILONETS DINS D'UN MOTLLE DE SILICONA PERQUÈ QUEDI MÉS DECORATIU.
COL·LOCAR 5 MINUTS AL NEVERA I DEIXAR QUE SOLIDIFIQUE
I
FET !
PER FER LA GARRAPIÑADA
A FOC MIG LA MATEIXA QUANTITAT DE SUCRE QUE D'AMETLLES
FONDRE EL SUCRE (COLOR MEL ) BARREGAR I DEIXAR QUE ES REFREDI
PICAR
I
FET !
XOCOLATA AMB LLET I XOCOLATE BLANCA |
TRUFA GELADA
RECEPTA
TRUFES DE XOCOLATA NEGRA
200 G NATA PER MUNTAR
150 G DE XOCOLATA NEGRA
CACAU EN POLS PER ARREBOSSAR
UN RAIG DE WHISKY (OPCIONAL)
LES QUANTITATS, SEMPRE QUE ES FACIN PROPORCIONALMENT, ES POT REDUIR O AMPLIAR
RATLLAR LA XOCOLATA I POSSAR EN UN BOL
POSSAR LA NATA A BULLIR
TAN PUNT BULLI
AFEIGIR AL XOCOLATA RATLLAT
I
REMENAR
FINS QUE QUEDI BARREGAT
REMENAR FINS QUE ES REFREDI
AMB DUES CULLARADETES DE CAFE
FER PILONETS
I AREBOSSAR AMB CACAO
I AL CONGELADOR
I
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada