diumenge, 14 de desembre de 2014

ROCS I TRUFES GELADES




XOCOLATA





RECEPTA


ingredients principals
Preparació de la recepta

Per a les roques d'ametlla:
250 g de xocolata amb llet
100 g de palets d'ametlla
100 g de sucre

Per a les roques de cereals:
250 g de xocolata blanca
100 g de cereals integrals
gerd liofilitzada

Per a les roques de patates xips:
250 g de xocolata negra
150 g de patates fregides tipus xips
10 g d'oli d'oliva 1 cullerada de sal Maldon

COM ES FA



LES QUANTITATS, SEMPRE QUE ES FACIN PROPORCIONALMENT, ES POT REDUIR O AMPLIAR

ES POT PROVAR AMB MENYS, 1/2 PASTILLA DE XOCOLATA I EN CONSEQÜÈNCIA PROPORCIÓ A LA RESTA DE INGREDIENTS.

COL·LOCAR LA XOCOLATA PER COLORS EN 3 VOLES AL BANY MARIA I FONDRE

RETIRAR DEL FOC I REMENAR FINS QUE REFREDI

BARREJAR  LA XOCOLATA NEGRE AMB PATATES XIPS, I DECORAR AM SAL MALDON 
LA XOCOLATA AMB LLET AMETLLA TORRADA I GARRAPINYADA FETA A CASA  TROSSEJADA 
LA XOCOLATA BLANCA BARREJAR AMB CEREALS TROSSEJATS

AMB AJUDA DE 2 CULLERETES DE CAFE,
 COL·LOCAR PILONETS  DINS D'UN MOTLLE DE SILICONA PERQUÈ QUEDI MÉS DECORATIU.
COL·LOCAR 5 MINUTS AL NEVERA I DEIXAR QUE  SOLIDIFIQUE 

I

FET !

PER FER LA GARRAPIÑADA

A FOC MIG LA MATEIXA QUANTITAT DE SUCRE QUE D'AMETLLES
FONDRE EL SUCRE (COLOR MEL )  BARREGAR I DEIXAR QUE ES REFREDI

PICAR 



FET !



XOCOLATA AMB LLET I XOCOLATE BLANCA





TRUFA GELADA 




RECEPTA

TRUFES DE XOCOLATA NEGRA


200 G NATA PER MUNTAR
150 G DE XOCOLATA NEGRA
CACAU EN POLS PER ARREBOSSAR 
UN RAIG DE  WHISKY (OPCIONAL)


LES QUANTITATS, SEMPRE QUE ES FACIN PROPORCIONALMENT, ES POT REDUIR O AMPLIAR

RATLLAR LA XOCOLATA I POSSAR EN UN BOL
POSSAR LA NATA A BULLIR
TAN PUNT BULLI
AFEIGIR AL XOCOLATA RATLLAT
REMENAR
FINS QUE QUEDI BARREGAT
REMENAR FINS QUE ES REFREDI

AMB DUES CULLARADETES DE CAFE
FER PILONETS
I AREBOSSAR AMB CACAO 
I AL CONGELADOR 


I  

FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada