dissabte, 20 de desembre del 2014

ART I NADAL







 LA MÀGIA DE L'ART
 DE LA MARTA DURAN 
ES FUSIONA AMB LA MÀGIA DEL NADAL!

BONES FESTES 






MÚSICS AMB XOCOLATA
mongetesverdes.blogspot.com

BROWNIE SEC
I
ROQUES DE XOCOLATA NEGRA
I
XOCOLATA BLANCA
mongetesverdes.blogspot.com



L'OBRA DE LA MARTA DURAN 








LA COCA TÍPICA VALENCIANA
ERA D'ALLÒ MÉS BONA











VICENTE  GALLEGO

DISENYADOR DE JOIES I ARTISTA ALS FOGONS






LA QUICHE DE LA ROSA DARNES

EN CARLOS SORIANO I LA MARTA

HO HA FET LA MARISA BLANCO
ARTISTA
LA MARISA NO HA POGUT VENIR 
PERÒ ENS HA FET EL PASTÍS QUE JA ÉS UN CLÀSSIC, 
GRÀCIES
 MARISA ETS UN ENCANT

http://www.art.maresme.net/





AMETLLES TORRADADES AMB SAL


LLANGONISSA



PATATES CHIP


PA AMB TOMÀQUET


I
MOLTA GANA!




MARTA DURAN QUINTANA
AMFITRIONA





TALLER  DE  PINTURA
MARTA   DURAN  QUINTANA
                                                                    






ca.wikipedia.org/wiki/Marta_Duran_Quintana



GRUPET




GRUPET

QUE EL 2015
VINGUI CARREGAT DE
SALUT,
ALEGRIA,
FELICITAT
I
MOLTES GANES DE PINTAR

diumenge, 14 de desembre del 2014

ROCS I TRUFES GELADES




XOCOLATA





RECEPTA


ingredients principals
Preparació de la recepta

Per a les roques d'ametlla:
250 g de xocolata amb llet
100 g de palets d'ametlla
100 g de sucre

Per a les roques de cereals:
250 g de xocolata blanca
100 g de cereals integrals
gerd liofilitzada

Per a les roques de patates xips:
250 g de xocolata negra
150 g de patates fregides tipus xips
10 g d'oli d'oliva 1 cullerada de sal Maldon

COM ES FA



LES QUANTITATS, SEMPRE QUE ES FACIN PROPORCIONALMENT, ES POT REDUIR O AMPLIAR

ES POT PROVAR AMB MENYS, 1/2 PASTILLA DE XOCOLATA I EN CONSEQÜÈNCIA PROPORCIÓ A LA RESTA DE INGREDIENTS.

COL·LOCAR LA XOCOLATA PER COLORS EN 3 VOLES AL BANY MARIA I FONDRE

RETIRAR DEL FOC I REMENAR FINS QUE REFREDI

BARREJAR  LA XOCOLATA NEGRE AMB PATATES XIPS, I DECORAR AM SAL MALDON 
LA XOCOLATA AMB LLET AMETLLA TORRADA I GARRAPINYADA FETA A CASA  TROSSEJADA 
LA XOCOLATA BLANCA BARREJAR AMB CEREALS TROSSEJATS

AMB AJUDA DE 2 CULLERETES DE CAFE,
 COL·LOCAR PILONETS  DINS D'UN MOTLLE DE SILICONA PERQUÈ QUEDI MÉS DECORATIU.
COL·LOCAR 5 MINUTS AL NEVERA I DEIXAR QUE  SOLIDIFIQUE 

I

FET !

PER FER LA GARRAPIÑADA

A FOC MIG LA MATEIXA QUANTITAT DE SUCRE QUE D'AMETLLES
FONDRE EL SUCRE (COLOR MEL )  BARREGAR I DEIXAR QUE ES REFREDI

PICAR 



FET !



XOCOLATA AMB LLET I XOCOLATE BLANCA





TRUFA GELADA 




RECEPTA

TRUFES DE XOCOLATA NEGRA


200 G NATA PER MUNTAR
150 G DE XOCOLATA NEGRA
CACAU EN POLS PER ARREBOSSAR 
UN RAIG DE  WHISKY (OPCIONAL)


LES QUANTITATS, SEMPRE QUE ES FACIN PROPORCIONALMENT, ES POT REDUIR O AMPLIAR

RATLLAR LA XOCOLATA I POSSAR EN UN BOL
POSSAR LA NATA A BULLIR
TAN PUNT BULLI
AFEIGIR AL XOCOLATA RATLLAT
REMENAR
FINS QUE QUEDI BARREGAT
REMENAR FINS QUE ES REFREDI

AMB DUES CULLARADETES DE CAFE
FER PILONETS
I AREBOSSAR AMB CACAO 
I AL CONGELADOR 


I  

FET !

dilluns, 8 de desembre del 2014

CRISTINA I ROBERT


DOBLE ANIVERSARI 

 CRISTINA "CRISTINETA"
EN ROBERT


PASTÍS DE XOCOLATA, FLORS I ENREJATS DE XOCOLATA
AMB SABOR DE WHISKI




Aquest any ha estat un any de pastissos, 

EL PRIMER
1 any del blog "montestesverdes.blogspot.com"


EL SEGON
el pastís d'en Jordi "petit"


EL TERCER
el pastís del meu 60 aniversari, 


EL QUART
el pastís del 60 aniversari d'en  Jordi "papa"


EL CINQUÈ
"LA MONA"



EL SISÈ
el pastís d'en  Jan EL "petit" de la família 



però
 faltava el pastís del Robert, no es trobava mai el moment de fer-ho, havíem de coincidir tots 
avui aprofitant que li hem fet el pastís a la Cristina "cristineta" 

EL SETÈ


li he afegit les espelmes dels 28 anys
 i
  doble celebració




EMPLATAT

 


FELICITATS PARELLETA 


RECEPTES DE REBOSTERIA








PASTÍS-BROWNIE SEC DE XOCOLATA NEGRA

història:

El brownie original és un pa de pessic de xocolata amb nous i sense llevat fruit d'un accident culinari, un error d'un cuiner que va oblidar posar llevat al pa de pessic de xocolata que estava elaborant.
D'origen nord-americà, van aparèixer al voltant de l'any 1897. i el nom "brownie" deriva del seu color marró fosc, (literalment 'marroncito'), és un pastís fet a base de nous i xocolata.
A la cuina nord-americana, 1 brownie també conegut com brownie de xocolata o brownie de Boston, és un pastís de xocolata petit i saborós, semblant a una galeta.

EL VUITÈ


FET PER 
L'ART I NADAL 
A L'ESTUDI DE:

MARTA DURAN QUINTANA