Ahir es va inaugurar el comerç de moda, de la Claudia i l'Ivis,
(els meus nebodets),
als dos els entusiasma la moda,
vam fer uns entrants i cava
i
com no,
els hi vaig portar el pastís de xocolata que ja és un clàssic que ho cuini per a la família
PASTÍS DE XOCOLATA
LA RECEPTA
PASTÍS DE XOCOLATA
Ingredients
4 ous
1 got de llet
1/2 got d'oli
1 got de sucre MORENO
1 got de xocolate "Nestle Postres" ( ratllat)
1 got de farina
1 sobre de llevat
1/2 got de whisky
Estris
motlle de silicona rectangular
motlle de silicona cors
eleboració
posem el forn a escalfar, (dalt i baix) compte! NO TURBO
separem els rovells de les clares
barrejar els rovells amb el sucre i batre uns minuts
afegir la llet, l'oli, la xocolata, el whisky, la farina i el llevat en pols royal
ho barregem tot fins que quedi la massa molt fina
afegirem amb molta delicadesa les clares muntades a punt de neu
posar part de massa al motlle de cors (a la meitat de la seva capacitat)
la resta de massa es posa en el motlle rectangular
col · locar els dos motlles al forn
s'ha de vigilar en el transcurs de la cocció
a tenir en compte que els cors es couen abans que la resta de la massa. Es retiren abans, (se sap quan la massa es separa del motlle).
presentació
desemmotllar el pastís, tot calent i empolvorar amb una mica de xocolata de l'utilitzat (ratllat) en estar calent la massa, es desfà immediatament, és el moment d'afegir les boletes de decoració i els cors prèviament ensucrats (sucre Glas)
I...
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada