dissabte, 13 de juny de 2015

CRUASSANS DE XOCOLATA




CRUASSANTS  DE FULL


DETALL

DETALL











Ingredients (per a 16 unitats):
1 massa de pasta de full (rodona)
Per omplir: crema de cacau,


Elaboració de la recepta de Croissants casolans:
Estén la massa de pasta de full sobre una superfície llisa i talla-la en 16 porcions iguals des del centre, de manera que quedin 16 triangles.
omplir amb crema de cacau (nutella)
Enrotlla els triangles des de la part exterior cap a la punta i dobla els extrems cap endavant, perquè tingui forma de croissant.
passa un pinzell per la superfície amb OU BATUT
  Col·loca els croissants sobre una safata de forn amb paper per coure
(si no tens paper, unta la safata amb una mica de mantega perquè no s'enganxin).
  S'enforna els croissants amb el forn preescalfat
a 200 º uns 10-12 minuts,
fins que tinguin un color daurat.
  Treu del forn i
serveix.

I ...

FET!

COM ES FA

EMPLATAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada