dissabte, 27 de juny del 2015

PER LA CLAUDIA I L'IVYS








Ahir es va inaugurar el comerç de moda, de la Claudia i l'Ivis,
  (els meus nebodets), 

als dos els entusiasma la moda, 
vam fer uns entrants i cava 
com no,
 els hi vaig portar el pastís de xocolata que ja és un clàssic que ho cuini per a la família



PASTÍS DE XOCOLATA














LA RECEPTA


PASTÍS DE XOCOLATA

Ingredients
4 ous
1 got de llet
1/2 got d'oli
1 got de sucre MORENO
1 got de xocolate "Nestle Postres" ( ratllat)
1 got de farina
1 sobre de llevat
1/2 got de whisky

 Estris

motlle de silicona rectangular
motlle de silicona cors


eleboració

posem el forn a escalfar, (dalt i baix) compte! NO TURBO
separem els rovells de les clares
barrejar els rovells amb el sucre i batre uns minuts
afegir la llet, l'oli, la xocolata, el whisky, la farina i el llevat en pols royal
ho barregem tot fins que quedi la massa molt fina
afegirem amb molta delicadesa les clares muntades a punt de neu
posar part de massa al motlle de cors (a la meitat de la seva capacitat)
la resta de massa es posa en el motlle rectangular
col · locar els dos motlles al forn
s'ha de vigilar en el transcurs de la cocció
a tenir en compte que els cors es couen abans que la resta de la massa. Es retiren abans, (se sap quan la massa es separa del motlle).

presentació
desemmotllar el pastís, tot calent i empolvorar amb una mica de xocolata de l'utilitzat (ratllat) en estar calent la massa, es desfà immediatament, és el moment d'afegir les boletes de decoració i els cors prèviament ensucrats (sucre Glas)


I...

FET !

TWIN SOUL BARCELONA , L'ivys i Claudia







La Claudia i l'Ivys 


han obert una comerç de moda 

BARCELONA 
amb looks plens d'originalitat 


la col·lecció 
d'articles tant per a nois com per a noies
 és 
actual, fashion i ha estat seleccionada amb molt de gust.

LA CLAUDIA


TWIN
SOUL
BARCELONA


Lloc 

C/ Dels Flassaders 36-38
08003 BARCELONA

CONTACTAR
Tel. 93 516 07 91 















































El Born és una zona considerada de contrastos, 
ja que hi conviu la Barcelona històrica 
amb comerços de tendències arriscades, innovadores amb propostes de moda, 
art i gastronomia.


  • L'antic Mercat del Born convertit des del 2013 en el Born Centre Cultural.

dimarts, 23 de juny del 2015

PER SANT JOAN, COQUES...

AVUI, 
PARLEM DE COQUES
RECEPTES 
DEL NOU 
THERMOMIX


COCA DE LLAVANERES
RECEPTA


Ingredients


500 grams de llet 50 grams de farina 2 hevos
2 rovells
1 culleradeta de sucre avainollado 70 grams sucre
2 plaques de pasta de full
1 ou per a pintar
100 grams de sucre 50 grams de pinyons


Accessoris:


Cistella Espàtula Gobelet
6 ració / és


Preparació


Crema pastissera
1. Posar en el
i concer 7 min. temp. 90o vel. 4.
2. A continuació, barrejar 5 seg. vel. 10.
3. Aboqui en una mànega pastissera o en un recipient hermètic i conservi en el
frigorífic.

Muntatge

4. Estendre les 2 plaques de pasta de full, sense estirar-les, tal com vénen en el paquet i punxa amb una forquilla, estendre la crema sobre una de les plaques i cobrir-la amb l'altra placa, tancar la massa doblegant un massa amb l'altra, com si féssim una empanada. la pintem amb ou batut, empolvorem amb sucre i pinyons.
5. Coure al forn a 200 durant uns 25 minuts.
Comentaris i consells
Aquesta recepta ha estat creada per un usuari del Receptari. Vorwerk Thermomix no assumeix cap responsabilitat sobre els passos de preparació, les quantitats ni l'èxit de la recepta. Per favor tingui en compte la forma d'ús i les instruccions de seguretat explicades en el manual de la Thermomix.
Autor: ORIOL Font: recetario.es
baixa
la llet, la farina els ous i els rovells, el sucre avainillat

I...
FET !































COCA DE SANT JOAN

RECEPTA

COCA DE SANT JOAN 
(RECEPTA FACILITADA PER presentadores DE CATALUNYA) TM 31

Temps total: 5m Preparació: 5m


Ingredients

100 g de sucre
la pell d'una taronja
2 unitats ous
65 g de mantega
120 g de llet
30 g licor d'anís o aigua de tarongina
30 g de llevat de fleca
460 g de farina
1 unitat ou per pinzellar
sucre Torronada (sucre i unes gotes d'aigua, o aigua de zahar)
fruites confitades per decorar per decorar exemple massa
8 ració / és baixa


Preparació


1. Ratllar el sucre 30 segons v 5-10


Estris

paper d'enfornar


- Afegir la pell de taronja i ratllar 30 seg v 5-10 - Afegir els ous, la mantega, la llet. el llevat i l'anís, barrejar 4 seg v 3, i programar 2 min 37, v 2.
- Afegir la farina, barrejar 4 seg v 6 i programar 2 minuts v espiga. Deixar reposar al got tapat fins que doble (sense presses). Encendre el forn a 180o posant dins un recipient amb aigua.
-Estirar La massa sobre paper vegetal, pintar amb ou, adornar amb les fruites i deixar que doble de nou i abans d'enfornar posar el sucre turronado. Posar al forn aproximadament entre 12 i 15

I...
FET !





COCA MALLORQUINA DE SOBRASSADA DOLÇA


RECEPTA


COCA MALLORQUINA TM 5
Temps total: 2h 30m Preparació: 2h Temps de forn: 30m


Ingredients

150 grams de sucre
4 ous
150 grams de mantega de porc 300 grams de patata cuita
25 grams de llevat fresc 500 grams de farina de força 150 grams de sobrassada
sucre glacé per decorar
6 ració / és
Preparació
Cocció de la patata:
mitjà


Accessoris:


Papallona Cistell Espàtula Cubilet
1. Posa en el mig litre d'aigua, introcucimos el cistellet, amb 2 patates mitjanes sense pelar, coem 30 min. temp. varoma vel. 1. Pelem i reservem.


Preparació de la massa:


2. Posem la papallona a les cuquillas i afegim els ous i el sucre,
batem 5 minuts. temp. 37 vel. 4.
3. Repetim l'operació sense temperatura, batem 5 minuts. vel. 4
4. Retirem la papallona i afegim la mantega de porc, el llevat i la patata cuita, i barregem 20 seg. vel. 4.
5. Afegiu a la barreja la farina i remenem 20 seg. vel. 6. 6. Pastem 3 min. vel. .
7. Deixa doblar el seu volum dins el
8. Passa la massa a una safata de forn forrrada amb paper de forn, d'una alçada de 7-10 cm. i deixa-doblegar.
9. Preescalfeu el forn a 230 i quando estiguis a punt de ficar-, posa per sobre la sobrassada, cobreixi també, la coca amb una bona quantitat de sucre.
10. Baixa la temperatura a 160 i s'enforna durant 30 min. A l'sacrla, s'obre a poc a poc la safata del forn i deixa-una estona entreabeirta, perquè no hi hagi un contrast brusc de temperatura i que la coca no es baixi.


Comentaris i consells


Aquesta recepta ha estat creada per un usuari del Receptari. Vorwerk Thermomix no assumeix cap responsabilitat sobre els passos de preparació, les quantitats ni l'èxit de la recepta. Per favor tingui en compte la forma d'ús i les instruccions de seguretat explicades en el manual de la Thermomix.


I...
FET !




LA ROSER  




LA ROSER I LES SEVES COL-LABORADORES









COCA DE LLARDONS
RECEPTA


Ingredients
massa
100 grams d'Aigua
100 grams de llet
200 grams de mantega de porc 400 grams de farina
25 grams de llevat de fleca 1 culleradeta de sal
Cobertura
200 grams de llardons
50 grams de pinyons
sal i canyella

Preparació
introduir títol ONU
1. trossegi els llardons 10 seg Vel 5. Traieu i reserva
Temps Total: 30 m Preparació: 20m Temps de forn: 10m
Ingredients
massa
100 grams d'Aigua
100 grams de llet
200 grams de mantega de porc 400 grams de farina
25 grams de llevat de fleca 1 culleradeta de sal
Cobertura
200 grams de llardons
50 grams de pinyons
sal i canyella
Accessoris:
Espàtula Gobelet
, Poseu l'aigua, la llet i la mantega de porc i escalfem 1 3. Anada el llevat, la farina i la sal i AMASE 1 min. vel.
4. Introduïu 3/4 contradictori dels llardons i barregi 15 seg. vel.
5. Dividiu la massa en dues parts i sobre paper vegetal estírela amb les mans deixant-la molt finita, A sobre per Poga de la resta de chacharrones, els pinyons i sucre al gust.
6. introdueixi al forn preescalfat a 200 ° Durant 10 min. aprox.
7. L'Altra Meitat de La Massa si preparés Igual en Però posant-Canela en Pols en Lloc Dels llardons. Quesa deliciosa i amb La Mateixa massa, fill dos coques Diferents.
Consells I COMENTARIS
2. Sense rentar el
min. Vel 37. 2-3.
This recepta ha Estat Creada Per un usuari del Receptari. Vorwerk Thermomix no assumeix cap responsabilitat sobre els Passos de Preparació, les Quantitats del ni a l'èxit de la recepta. Per Favor Tingueu en Compte la forma de la USO i les Instruccions de Seguretat explicades en el manual el de la seva Thermomix.

I...
FET !



DETALL





























ROSER I JO 

COM SEMPRE MOLT INTERESANT

LA PROPERA TROBADA

RECEPTES DE GELATS

UMMMM !