divendres, 22 de gener de 2016

BROU DE VERDURES, BAIX EN GREIXOS









BROU DE VERDURES, NATURAL !
FET A CASA



CALÇOTS, PORRO, COLS DE BRUSELES,
CARBASSO, ALLS TENDRES I CEBA

API

MONGETES VERDES

BRÒQUIL


FONOLL

CARBASSA I PASTANAGAS


REMOLATXA
BULLIDA A CASA
OPCIONAL


 L'OLLA




A BULLIR



PURE AMB LA POLPA DEL BROU
I
AFEIXINT
 LA REMOLATXA
BULLIDA A CASA



BROU DE VERDURES
AFEIXINT POLPA DE LES VERDURES BULLIDES




RECEPTA


INGREDIENTS

BROU DE POLLASTRE
(AMB ELS OSSOS DEL POLLASTRE)

(POTS FER LA COMBINACIÓ DE VERDURES QUE VULGUIS)

PORROS
XIRIVIA
NAP
JULIVERT
CARBASSÓ
CARBASSA
GINGEBRE
BULB DE FONOLL
CEBA TENDRA
PASTANAGUES
MONGETES VERDES
ESPÀRRECS
REMOLATXA (OPCIONAL)
COL
BRÒQUIL.... etc.


COM ES FA


COL·LOCAR EN UNA OLLA RÀPIDA 
LES VERDURES TROSSEJADES
I
NETES  
AMB SUC  DE POLLASTRE SUAU, 
BULLIR 15 MINUTS.
COLAR TOTES LES VERDURES 
TRITURAR AL THERMOMIX
 O
TURMIX
TEXTURA CREMA

1 MINUT VELOCITAT 10.

(QUEDA TEXTURA PURE O CREMA).

2/3 PARTS  D'AQUEST TRITURAT ES RESERVA  PER PURE
I
1/3 PART ES BARREJA AMB EL BROU DE VERDURES 
POLLASTRE, 
EL RESULTAT ÉS UN BROU DE TEXTURA SUAU.
ES POT SERVIR AMENIT AMB PEBRE 
SE LI AFEGEIX PASTA: PISTONS O QUALSEVOL PASTA PETITA



I ... 


FET !!!



EMPLATAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada