diumenge, 3 de gener del 2016

CELEBRACIÓ NADAL 2015, DIA 26 SANT ESTEVE, AMB ELS FILLS


HOLA FAMILIA, AMICS I SEGUIDORS
AQUEST MES DE DESEMBRE HO HE TINGUT MOLT COMPLICAT PER CUINAR
I
PER AIXÒ LES RECEPTES QUE VOLIA CUINAR
NO LES HE FET.

PERÒ EL 26 DE DESEMBRE
SANT ESTEVE
VAREN VENIR ELS FILLS
VAIG FER
POQUET
NOMES LA VEDELLA
I
LA TIETA TERESA ENS VA SORPRENDRE
 VA PORTAR UNA BANDEJA DE
CANELONS

PER TANT

LA PRIMERA FOTO

ES EN HONOR

A LA TIETA TERESA


CANELONS FETS PER LA TIETA TERESA
INSUPERABLES!!!


I FET PER MI...


ROTLLO DE VEDELLA FARCIT SALAT
I
ROTLLO DE VEDELLA FARCIT DOLÇ


CUINAT AL FORN

RECEPTA

COM ES FA 

COL·LOCAR EN UNA SAFATA ELS DOS ROTLLOS DE VEDELLA,
( ES COMPRAN JA PREPARATS).

(A LA PLAÇA DE CUBA DE MATARO, A LA  CARNISSERIA GALAN, 
TÉ UNA GRAN VARIETAT EN AQUESTES FESTES) 

JO VAIG TRIAR   FARCIT SALAT DE: 

CARN PICADA, PEBROT VERMELL, OLIVES  I  OU DUR


 I 
EL DOLÇ :

PRUNES  I ORELLONS. 




COMENÇAR 

AFEIXIR A LA  SAFATA L'OLI 
LA CEBA TENDRA PICADA (1 KILO)
SAL I PEBRA 
UN RAIG DE VI RANCI  (1/2 GOTET)


COURA  AL  FORN A  160 GRAUS 1 HORA

 PASSAT L'HORA
AL DONAR-LI LA VOLTA ALS ROTLLOS 

COURA AL FORN 190 GRAUS 15 MINUTS MES 

RETIRAR DE LA SAFATA  ELS  ROTLLOS 
I
PASSAR-LOS A  ALTRA SAFATA, 
ESPERAR UNS MINUTS QUE ES REFREDI UNA MICA.
COL·LOCAR SOBRE ELS ROTLLOS UN PES PERQUÈ EL FARCIT QUEDI BEN PRES  A LA VEDELLA.

 PER LA SALSA DE CEBA TENDRA:

 TRITURAR TOT EL SUC  DE COCCIÓ I LA CEBA TENDRA AL THERMOMIX , 
TEXTURA SALSA, 
ESCALFAR EN EL MOMENT D'EMPLATAR 


I ...
FET!




EMPLATAR AL VOSTRE GUST
JA ESTAN CUITS



A TAULA...


I
D'ENTRANS....

ENCARREGAT A PASTISSERIA UÑO
MATARO


MINI QUICHE D'ESPINACS, PATE, ENCENALLS DE IBÈRIC
I
AL FONS MINI CROUSSANTS FARCIT SALAT


CANAPÈS

TROSSETS DE COCA I ANXOVES


TAULA AUXILIAR



DETALL TAULA
TORRONS
POQUETS I BONS





INFORMACIÓ
RECOLLIDA DE



http://www.pastisseriauño.com




Torró 2015 - Pastisseria Uñó
Celebrem el vintè torró artístic, aquesta vegada amb una obra de Miquel Ortega, artista avesat a treballar el mosaic. Com cada any, Claudi Uñó ha creat el torró a partir de l'obra artística i les preferències de l'artista i el resultat és un cruixent amb xocolata negre, neules i cafè amb trufat d'avellanes i taronja. El torró ja és a la venda, al costat de tot el catàleg especial de Nadal amb edicions dels altres anys i gustos especials de Pastisseria Uñó. "Hem volgut fer un mosaic a la nostra manera, combinant diferents sabors i fent que sigui un torró que a mesura que te'l menges li vas descobrint nous gustos".

MOSTRA TORRO, 2015

PRESENTACIÓ TURRÓ
AUTOR I PASTISSER

NOTA, L'ESCRIT I LES FOTOS S'HAN TRET DE:
http://www.pastisseriauño.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada