dilluns, 23 de maig de 2016

GALETES AMB UN TOC RÚSTIC










 GALETES DE CIVADA 
CHIA




RECEPTA


INGREDIENTS

80 g flocs de civada
80 grams de farina integral
1 cullerada sopera de cacau sense gluten especial diabètics
1 polsin de canyella en pols per aromatitzar, 
40 g de nous picades
130 g sucre de canya
1 culleradeta de pols d'enfornar
50 cc d'aigua
60 cc d'oli de gira-sol o blat de moro 
1 cullerada de llavor de chia  + 2 cullerades d'aigua per activar la llavor

COM ES FA

en una tassa col·loquem les llavors mòltes juntament amb les 2 cullerades d'aigua 
les deixem en remull  mitja hora llarga
en un vowl mitjà col·loquem tots els ingredients secs:
 civada, 
farina integral, 
sucre de canya, 
pols de coure,
 nous picades ,
cacau
canyella
remenem per barrejar.

tot seguit:

en un bowl petit juntament amb l'oli 
l'aigua 
posar la llavor chia activada 
i
batre intensament  uns dos minuts.
 ajuntem aquesta barreja líquida amb els ingredients secs 
remenem fins aconseguir una pasta homogènia, 
ni molt  humida 
ni molt seca. 
 formar boletes amb ajut de dues culleres de postre
 i 
que aixafarem una mica per aplanarnas lleugerament, 
col·locar-les sobre paper de forn a la reixeta 
 i 
enfornarem 20 minuts a 150º 
(segons forn)


refredarem



I ...

FET !



CONSELL

COM ÉS UNA RECEPTA BASE, podem variar amb alguns dels següents ingredients: 
ametlles, 
panses, 
prunes deshidratades, 
essència de vainilla, 
canyella mòlta...



DETALL



DETALL

DETALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada