dijous, 5 de maig de 2016

HABURGUESA, PER ASSABORIR...



HAMBURGUESA DE REMOLATXA,
 FAJOL, AZUQUI 
FORMATGE D'ANACARDS

EMPLATAT 


HAMBURGUESA 

Ingredients per a 6 unitats 
  • 1 remolatxa cuita
  • 1 tassa de fajol cuit 
  • 1 tassa d’azukis (cuites)
  • 1 ceba tendra  picada
  • 1 porro picat 
  • una mica de farina de civada 
  • 1 grapat de panses 
  • oli 
  • espècies al gust:  comí,  farigola seca…
  • sal i pebre



  • COM ES FA
 el formatge d'anacards

100 g  d’anacards remullats prèviament (amb 8 hores n’hi ha prou)
  • mig gra d’all
  • herbes fresques o seques , al gust 
  • farina de civada 
  • 1 actimel 

 Tritureu tots els ingredients.
i
reservar a la nevera


  • COM ES FA
Hamburguesa 

Coeu el fajol i els azuquis  a foc mitjà 
i
reserveu. 
Mentre es fa el blat, 
coeu el porro i la ceba  picada.
Aixafeu les azukis lleugerament amb una forquilla, 
ratlleu la remolatxa.
Feu la barreja d’hamburguesa vegetariana: 
el fajol amb la ceba, el porro, l'azukis, les panses 
la remolatxa ratllada. 
Afegiu les espècies al gust i barregeu bé amb una forquilla tots els ingredients. 
Refrigereu la barreja durant 2 hores.
 Formeu les hamburgueses (si queden gaire pastoses, afegiu-hi una mica de farina de civada 
 i 
feu-les a la planxa amb un fil d’oli fins que estiguin dauradetes. 
Serviu acompanyades d’una mica d’amanida amb oli d’oliva 
 i
 una mica de sal marina, 
poseu el formatge vegà per servir al gust.




  • COM ES FA
Amanida
  • carbassó tallat molt fi
  • nespra
  •  raves
 ceba tendra
i
remolatxa

vinagreta:
oli,
 sal, i pebre 
unes gotes de vinagre de vi blanc

AMANIDA I FORMATGE D'ANACARDS

I... FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada