diumenge, 19 de juny del 2016

COCCIÓ A VAPOR TAMBÉ POT SER DIVERTIT !







CUIXA DE POLLASTRE FARCIDA,
 CUITA AL VAPOR




RECEPTA


INGREDIENTS

(PER A 2 PERSONES)

2 QUARTS DE POLLASTRE DE LA PART DE LA CUIXA, DESOSSAT I SENSE PELL
SAL
ORENGA
FARIGOLA
1 BOSSA ESPINACS BABY


PER AL FARCIT

TALL DE PERNIL IBÈRIC
PINYONS
PANSES DE CORINTO
FULLS D'ESPINACS BABY FRESQUES

PER A LA SALSA

3 TROSSETS D'API
2 PASTANAGUES
½ CARBASSÓ PETIT
½ CEBA TENDRA TROSSEJADA  PETITA
3 TOMÀQUETS DE PENJAR RATLLATS
½ ALL RATLLAT



COM ES FA

COL·LOCAR SOBRE FIX TRANSPARENT LA CARN DE POLLASTRE TOTALMENT DESOSSAT (SENSE PELL) 
OBERT
A CONTINUCION SALPEBRAR I ESCAMPAR-HI LES HERBES  AROMÀTIQUES 
(FARIGOLA I ORENGA)
COBRIR AMB EL PERNIL IBERICO 
I
 ELS FULLS DE ESPICACAS BABY
AFEGIR PINYONS 
PANSES DE CORINTO
ENROTLLAR AMB AJUDA DEL FIX TRANSPARENT, PRESSIONAR FENT UN CILINDRE, SEGELLAR BÉ AMB EL FIX TRANSPARENT 
PERQUÈ NO PERDI ELS SEUS SUCS A LA COCCIÓ AL VAPOR
COL·LOCAR AIGUA A LA CASSOLA DE COCCIÓ AL VAPOR 
I
QUAN BULLI  COL·LOCAR ELS CILINDRES DE POLLASTRE FARCIT, 
TAPAR
 I 
CUINAR AL VAPOR
 1 HORA
DEIXAR REFREDAR
TREURE EL EMBOLCALL DEL FIX TRANSPARENT 
TALLAR EL ROTLLO EN DIVERSES RODANXES GRUIXUDES
RESERVA FINS AL EMPLATAT 
ESCALDAR 2 MINUTS LA RESTA DE LES ESPINACS, RETIRAR IMMEDIATAMENT 
PASSAR-LES A UN BOL D'AIGUA FREDA PER TRENCAR LA COCCIÓ, 
ESCÓRRER 
I
RESERVAR 
COL·LOCAR OLI D'OLIVA VERGE A UNA PAELLA
COL·LOCAR UN ALL LAMINAT 
I
SALTAR  FINS QUE ESTIGUI  DAURAT
RETIRAR-LO 
SALTEU AL OLI ELS PINYONS FINS QUE DOREN LLEUGERAMENT, 
AFEGIR LES FULLES D'ESPINACS ESCORREGUTS 
 I 
LES PANSES DE CORINTO,
 BARREJAR 
SALTAR UNS MINUTS


PER A LA SALSA

 SOFREGIR LA CEBA 
I
L' ALL, 
AFEGIR EL TOMÀQUET RATLLAT 
PASSAT UNS MINUTS AFEGIR EL API, 
LA PASTANAGA I EL CARBASSÓ 
TOT TROSSEJAT PETIT, 
OFEGAR FINS QUE ESTIGUI  CUINAT, 
AFEGIR BROU DE POLLASTRE CASOLÀ, 
SALPEBRAR I RESERVAR, 
ESCALFAR A MOMENT D'EMPLATAR 
CONTINUACIÓ 
OMPLIR UN CERCLE CILÍNDRIC AMB LES ESPINACS SALTEJADES
I COL-LOCAR A L'ESQUERRA DEL PLAT (prèviament escalfades)
COL·LOCAR LA SALSA AL FONS DEL PLAT I SOBRE LA SALSA COL·LOCAR LES RODANXES DEL FARCIT AL COSTAT DEL CILINDRE D'ESPINACS
SEGONS FOTO 
SERVIR LA SALSA RESTANT AMB  SALSERA

I ...

FET !

EMPLATAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada