diumenge, 19 de juny de 2016

DOLÇOS PER LA MEVA GERMANETA

AIXÒ ÉS PER A TU, ANTONIA...

(EL 13 DE JUNY VA SER EL SANT DE
LA MEVA GERMANETA
I
TINC COSTUM DE PORTAR-LI DOLÇOS)



REGALET


PASTÍS DE TARONGA,
 XOXOLATA AMB FESTUCS 

GALETETES DE CACAU AMB SUCRE GLASS


DETALL DECORACIÓ PASTÍS
RECEPTA

BESCUIT DE TARONJA

ESTRIS

THERMOMIX


INGREDIENTS

250 g de sucre
1 taronja tallada a quarts, amb pell
3 ous
100 g de mantega, temperatura ambient
1 iogurt natural,
250 g de farina de rebosteria,
1 Sobre de llevat químic
1 pessic de sal


DECORACIÓ
Tamisar cacau en pols per sobre i filigrana de xocolata fondant 



PREPARACIÓ

 Preescalfeu el forn a 180º.

Poseu en el vas el sucre, la taronja i Els ous.

Programeu 3 minuts / 37º / vel 5.4.

poseu la mantega i el iogurt i barregi

  Programant 5 seg / vel 4.

Incorpori la farina, el llevat i la sal.

  Programeu 15 seg / vel 3.

  Amb l'espàtula, embolicar la barreja 
aboqui la barreja al motlle
 i 
copegi suaument sobre el taulell per que la massa es distribueixi bé i la superfície quedi normal i no es formin bombolles d'aire al pa de pessic 
(el motlle no deu omplir mes de la meitat).
Coure 30 minuts, 180º

 Segons Forn



I...

FET !




 XOXOLATA, FESTUCS I SAL MALDON



 Galetes de cacau,. Recepta ràpida i fàcil.

Ingredients:

- 100 g de sucre.
- 100 g de farina.
- 25 g de mantega.
- 1 ou 
- 1 culleradeta de llevat Royal.
- 3 cullerades de cacau en pols.
- 1 cullerada d'essència de vainilla (opcional).
- 1 mica de sal.
- Sucre glass per cobrir.

Preparació:

Barregem amb un un robot de cuina (jo Thermomix), el sucre amb la farina, el llevat, el cacau, la mantega 
la sal. 
Afegim l'ou lleugerament batut, l'essència de vainilla, 
tornem a barrejar fins que tinguem una pasta uniforme 
llisa.
Preparem un petit bol amb sucre glas, 
en un altre més gran bolquem la massa.
Amb l'ajuda d'un parell de culleretes formem boles.
 Una a una les anem arrebossant de sucre glas introduint-les en el bol 
movent perquè s'impregnin soles al principi, 
més tard amb ajuda de les mans les arrodonim millor.

Les anem deixant sobre una safata coberta amb paper de forn amb suficient espai entre elles perquè en formar no s'enganxin les unes a les altres. 
Amb aquestes quantitats ens sortiran unes 20 galetes; 
encara que això depèn també de la mida de les boles que anem fent.
Posem al forn a 180 º (forn prèviament escalfat) durant uns 10 o 15 minuts. 
S'hauran tornat planes 
la cobertura de sucre farà que mostrin un aspecte molt original i atractiu.

Aquestes galetes de cacau estan boníssimes; tendres per dins i cruixents per fora. 
Amb intens gust de cacau, a xocolata intens. 
Delicioses
 i 
una idea genial per portar de regal en una llauna o una bonica caixa.
també pots tenir-les mes temps al forn
i
quedaran torradets  com els carcanyolis

i...

FET !

 Galetes de cacau,. Recepta ràpida i fàcil.




DETALL

FELICITATS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada