diumenge, 5 de febrer de 2017

ELS 71 ANYS DE LA MEVA GERMANETA





CARROT CAKE
TARTA DE PASTANAGA
REGAL PER LA MEVA GERMANETA


DETALL TARTA
L'ANTONIA
 JA TE
 71 ANYS
HA TINGUT A CASA  ELS FILLS
ALS SEUS ESTIMATS NETS
AMB ELLS HO TE TOT!




 RECEPTA

INGREDIENTS

280 G DE SUCRE
10 TIRES DE PELL DE TARONJA
400 G DE PASTANAGA TALLADA A TROSSOS
4 OUS
240 OLI DE GIRA-SOL
250 G DE FARINA DE REBOSTERIA
2 CULLERADETES DE  BICARBONAT
1 SOBRE DE LLEVAT ROYAL
2 culleradetes de canyella
1/2 culleradeta de nou moscada MÒLTA
1/4 de culleradeta de sal

PER EL FRONTING

80 G DE XOCOLATA BLANCA A TROSSOS
70 G MANTEGA A TEMPERATURA AMBIENT
400 G DE FORMATGE CREMÓS
30 G DE SUC DE TARONJA NATURAL
50 G DE SUCRE GLAS
40 G DE NOUS PICADES

ESTRIS
THERMOMIX


COM ES FA

Preescalfar FORN 180 GRAUS
POSI EN EL GOT DE THERMOMIX EL SUCRE
 I
 LA PELL DE TARONJA
Polvoritzi 
20 SEGONS VELOCITAT 10
POSI LA PASTANAGA
 I 
Tritureu
5 SEGONS VELOCITAT 5
Afegiu
ELS OUS 
 I
 L'OLI I 
 barrejar 
30 SEGONS VELOCITAT 5
INCORPORI LA FARINA, EL BICARBONAT, LLEVAT, LA CANELA, LA NOU MOSCADA 
LA SAL

barrejar 
3 SEGUNTOS VELOCITAT 6
 I
 aboqui la barreja
 AL MOTLLE
COURE 
 60 MINUTS A 180º
DEIXI REFREDAR 20 MINUTS
 A CONTINUACIÓ 
desmotllar 
SOBRE UNA REIXETA

FROSTING

POSI EN EL VAS LA  XOCOLATA BLANCA I 
ratlli 
8 SEGUNTOS VELOCITAT 8
POSI LA MANTEGA A FONDRE
1 MINUT 50 º VELOCITAT 3
INCORPORI EL FORMATGE CREMÓS, EL SUC DE TARONJA
 I 
EL SUCRE GLAS 
I
 barrejar
 30 SEGUNTOS VELOCITAT 3
COL·LOQUI LA BARREJA EN UNA MÀNIGA PASTISSERA
 I 
RESERVI AL FRIGO FINS  DECORAR LA TARTA

I ... FET!

PER L'ANTONIA

LA TARTA
CARROT CAKE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada